Bli en verdifull del av vårt høytytende team med lukrative belønninger!

Vi søker en energisk og selvledende salgsjef som ønsker å bidra til å øke salget og optimalisere nettbutikker. Vi har gleden av å ha ansvaret for drift av flere suksessfulle nettbutikker i Norden, hvorav en av dem har en årlig omsetning på over 160.000.000 kr – og nå kan du bli en del av vårt vellykkede team!

Som salgsjef hos oss får du muligheten til å bruke din drivkraft og selvledelse for å oppnå fantastiske resultater. Dine hovedoppgaver vil inkludere salg over telefon og internett. Du har fleksibiliteten til å jobbe hvor som helst i Norge, og til og med utenfor landets grenser.

Vi søker en salgsjef som brenner for å revolusjonere e-handelsbransjen og sette nye salgsrekorder. Du er en selvledende person som elsker å jobbe mot mål, og som har en dokumentert evne til å skape sterke relasjoner. Du trives i et dynamisk arbeidsmiljø og vil være en del av et team som streber etter å levere enestående resultater og tilby fantastiske vekstmuligheter.

I tillegg til å være en verdifull del av vårt suksessrike team og bidra til selskapets vekst, tilbyr vi en generøs kompensasjonsmodell med høy provisjon. For de som presterer utmerket over tid og oppnår gode resultater, er det også muligheten til å bli aksjeeier i vårt selskap.

Gjør deg klar til å gjøre en reell forskjell og forme fremtidens e-handel. Søk i dag og bli en verdifull ressurs for vårt team. Send inn søknad, CV og et motivert søknadsbrev som beskriver hvorfor du er den perfekte kandidaten for salgsjefrollen. Vi ser frem til å høre fra deg og diskutere hvordan du kan bidra til suksessen til vårt selskap.