Skjermprofilering Bergen AS

Områder: Bergen

Selger til: Alle bedrifter som vil markedsføre sin virksomhet

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Svært attraktiv provisjonsmodell

Fordeler: Brukervennlig CRM / Gode provisjonsbetingelser / Høyt inntektspotensial / Innovativt produkt/tjeneste / Porteføljeinntekt / Salgsleads

Salgskanaler: Vi selger i møter / webmøter

Skjermprofilering Bergen har siden starten i 2015 etablert et lokalt nettverk med digitale annonse flater og er nå en av byens største aktører på DOOH med best dekning i Bergen.

Med en unik tilstedeværelse der Bergenserne ferdes på flere av byens største treningssentre, kjøpesentre, langs bybane trasé, dagligvare og venteværelse sørger vi for høy og målrettet eksponering av kampanjene.

Vi søker nå en salgsagent i Bergen. Vi håndterer back-office/administrasjon – og du/dere står for salgsaktiviteten.

 

Effektiv markedsføringskanal

Fysisk tilstedeværelse der publikum oppholder seg er en av de store fordelene ved å benytte seg av DOOH (Digital Out Of Home). Dette i kombinasjon med at man treffer mye mennesker på kort tid og ved å bruke effektive og gode budskap oppnår en høy betraktnings tid pr kampanje.

I en stadig mer urbaniserende hverdag hvor mye informasjon sirkulerer hurtig, er det en mer krevende oppgave for annonsører å fange folks oppmerksomhet. Vi vet også at spesielt yngre målgrupper i økende grad benytter seg av Ad blockers og blir en utfordrende målgruppe å nå med tradisjonell online og SoMe annonsering. Samtidig er dette den målgruppen som øker mest i medlemsmassen til treningssentrene.

Alle våre digitale flater er strategisk plassert og treffer publikum med få eller ingen distraksjoner, noe som potensielt gjør kundene mer åpen for å konsumere innholdet i annonsene.

Dynamiske kampanjer gir en overlegen «power of impact» ulikt alle andre medier.

Salgsagent søkes

Dette er en mulighet til å bli del av et godt utviklet konsept. Vi har allerede fått en solid kundebase, men potensialet er mye større.

Driver du et selskap som i dag allerede selger andre former for markedsføring så kan dette passe godt inn i virksomheten. Vi er også åpen for motiverte selvstendige selgere.

Som agent for vår løsning i Bergen har din virksomhet alle muligheter til å bygge en høy inntekt med gjentakende portefølje.

Ta kontakt for mer informasjon.