Experio AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Horeca, Reise og turisme

Type mulighet: Salgsagent

Betingelser: Gode inntektsmuligheter med relativt lav innsats.

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser

Salgskanaler: Hovedsakelig på telefon/webmøter

Selskapet Experio AS ble etablert i 2017 og leverer tjenester til kultur og reiseliv. Hovedkontoret ligger i Ålesund, men med flere ansatte rundt omkring i Norge.

Vi har utviklet en ny og innovativ digital formidlingstjeneste for kultur og reiseliv-næringen. Den skaper merverdi for sluttbrukere, gjennom innsikt, læring og underholdning. Dette gir mer fornøyde besøkende, som igjen bidrar til lengre opphold, bedre omtale og økt omsetning for næringen.

I dag merker vi at kundene begynner å komme til oss, ikke omvendt. Samtidig vet vi at storparten av markedet ikke kjenner til mulighetene som ligger i vår løsning, eller ikke har hørt om oss. Vi kjører nå massive SoMe kampanjer, og ukentlige webinarer for nye og eksisterende kunder. Men vi trenger flere som kan følge opp og lande avtaler. Derfor søker vi salgsagenter som kan jobbe pro-aktivt med salg.

Vår tjeneste

Vår tjeneste fungerer som en turistguide, bare mye mer tilgjengelig og snakker flytende alle verdens språk og dialekter gjennom en mobil-app.

Den benytter mobilens posisjon til å gi sluttbrukeren stedsbasert informasjon – helt automatisk. Formidler kunst, kultur, historie, geografi, fun-facts, etc. på flere språk med god forteller-stemme fra det stedet brukeren befinner seg.

Tjenesten fungerer i bil, båt, buss, tog eller om en sykler/går. Den virker overalt utendørs, hele døgnet – også uten datanett. Vi har også løsning for innendørsguiding. Det er fullt mulig med betalingsløsninger for B2C markedet og dermed kan kultur- turistattraksjoner gjøre hele eller deler av innholdet kun tilgjengelig for betalende kunder.

Appen har blitt svært godt mottatt og vi har fin kundevekst selv uten dedikerte selgere. Potensialet er derimot naturligvis langt høyere med aktive salgsagenter. Det nyeste i tjenesten vår er AR (Hologrammer), dette har fått oppmerksomhet hos våre største nyhetskanaler i Norge, NRK og TV2

Vår målgruppe

Naturlige målgrupper er blant annet:

 • Statlige foretak, kommuner, og fylkeskommuner.
 • Person-transportselskaper
 • Museer
 • Parker, anlegg, dyreparker, nasjonalparker
 • HRC
 • Turistorganisasjoner
 • Skole/utdanning

Du vil raskt oppdage at dette er en tjeneste som vekker interesse og bedrifter/organisasjoner ønsker å kjøpe.

Salgsagenter søkes

Vi legger forholdene til rette for at du skal lykkes i salgsarbeidet og tjene svært godt.

Vi tilbyr:

 • En innovativ tjeneste som gir helt nye muligheter for bedriftene du presenterer den for
 • En svært salgbar tjeneste. Akkurat nå selger tjenesten nesten seg selv, men vi er ikke i tvil om at salget vil gå enda bedre med dyktige salgsagenter.
 • En effektiv salgsprosess som vil hjelpe deg å avslutte salg raskt. Vi kjører faste live-webinarer hvor prospekter får en profesjonell presentasjon av hvordan appen fungerer og mulighetene de har som kunde. Svært mange vil være interessert i å kjøpe like etter webinaret – og så lenge det er du som fikk dem meldt på webinaret er det ditt salg!
 • Muligheten til å jobbe fra hvor som helst og styre tiden din selv. Ettersom salgsprosessen er så effektiv er ikke fysiske møter nødvendig. Våre kunder kjøper på telefon/webmøter uten problemer.
 • Gode CRM-systemer. Du har alltid full kontroll på dine kunder og leads.
 • Høy provisjon. Et vanlig salg vil gi kr. 12 000,- i provisjon. Inntjening vil avhenge av innsats, men det er veldig realistisk å få inn flere salg hver uke.

Vi ser etter kandidater i denne rekkefølgen:

 1. Blir begeistret av tjenesten VoiceOfNorway
 2. Engasjert, nysgjerrig OG lyttende
 3. Erfaring/bakgrunn fra reiselivet
 4. Kjent med og erfaring med de mest brukte IT systemer (SharePoint/CRM/Office etc)
 5. Pågangsmot, innsatsvilje og langsiktig
 6. Jobber godt og selvstendig
 7. Strukturert og pliktoppfyllende

Er dette en mulighet som kan passe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!