Qtec Engineering Oy

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet

Selger til: Industri og produksjon, Maritim og offshore

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: Eksklusivitet - God porvisjon

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Mulighet for eksklusivt område / Porteføljeinntekt

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

KMI Kinematics er verdens største produsent av slew drives (snekkegir). Produktkatalogen inneholder et enormt utvalg av slew drives, fra tradisjonelle modeller til høyspesialiserte varianter. KMIs slew drives er basert på et patentert snekkehjul av timeglasstypen som gir mange ganger større løfte- og dreiemoment sammenlignet med tradisjonelle modeller med rett snekkehjul. Timeglasshjulene har avhengig av modell 5–11 tenner som er i kontakt samtidig. Dette gir en fantastisk ytelse og prestasjon.

Katalogen omfatter også helt vedlikeholdsfrie og IP66-klassifiserte modeller.

Bli vår eksklusive agent i Norge

Qtec Engineering er et etablert finsk selskap som har rettighetene for disse produktene i Norden. De søker nå samarbeid med en lokal representant for det norske markedet.

Målgruppen vår er OEM-produsenter av spesielle produkter. Slik som spesialverktøy for gravemaskiner, etc. Siden Norge har mange havner, kan også mindre, laste- / bulklastere og lossere også være et segment. Vi har også mange kunder i solenergiindustrien. Vi anser det som realistisk å omsette for 800 000 euro i det norske markedet.

Høres dette ut som en mulighet som kan passe deg eller ditt selskap? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt via «Start dialog» knappen under. Fint om du skriver på engelsk.