Polaria Oy

Områder: Hele Norge

Selger til: B2C, Bygg & Eiendom, Dagligvare og faghandel

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: God provisjon på alt salg - Mulighet for noe fast betaling

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Polaria Oy er en finsk produsent av baderomsmøbler, som har produsert nesten 2 millioner speilskap gjennom selskapets historie. Nå produserer de ca. 100 000 produkter årlig. De importerer fra europeiske produsenter, men alle produkter lages på deres eget fabrikkanlegg i Finland.

Selskapet har oppnådd den beste kredittratingen fra Dun & Bradstreet.

Polaria Oy investerer kontinuerlig i produksjonsautomatisering for å forbedre kvalitetsnivået og holde produksjonskostnadene rimelige. Deres produkter er midtpriset på markedet, og i prosjektmarkedet er de svært konkurransedyktige mot billige kinesiske alternativer.

De søker nå en aktør som kan ta agenturet for Polaria Oy i Norge.

 

Produktene

Polaria Oy tilbyr baderomsmøbler under Polaria-merket, samt et bredt utvalg av tilhørende produkter, som støttehåndtak og dusjstoler. De ønsker imidlertid først og fremst å fokusere på møbler, fordi de ser størst potensiale der.

Polarias beste unike salgsproposisjon er materialet og kvaliteten; de produserer alle produktene sine av metallplater, som skiller dem fra flertallet i markedet. Produktene tåler vann og egner seg derfor godt til små bad. Derfor har store utleieoperatører valgt dem som leverandør.

Målgruppen

Målgruppen for Polaria Oys produkter er leilighetsbygg- og leilighetsrenoveringssektoren. Selskapet har allerede noen pågående kunder og individuelle prosjekter i Norge. Målgruppen består av eiendomseiere (selskaper som driver utleieboliger), arkitekter/designere, entreprenører og grossistfirmaer.

Denne annonsen er utløpt

Sjekk andre anbefalte muligheter innen Bygg & Eiendom.

Client Logo

Inter-Sys AS

Inter-Sys AS er en bedrift som tilbyr behagelig solavskjerming ved bruk av persienner innebygget i isolerglass. Vi har over 30…

Mer informasjon »
Client Logo

Forefence AS

Forefence ble etablert i 2012. Vi designer og produserer rekkverk, gjerder og levegger, av høy kvalitet, i Norge. Produktet er…

Mer informasjon »
Client Logo

Byggmann Gruppen AS

BYGGMANN er en av Norges største boligkjeder av frittstående byggefirma. Kjeden er landsdekkende og består av ca. 100 medlemsbedrifter som…

Mer informasjon »

Agentur for Norge

Polaria Oy søker en agent som vil få agenturet for Norge.

Som Polarias agent vil man ha muligheten til å selge produkter som skiller seg ut i markedet takket være det unike materialet, og med konkurransefordeler i prosjektmarkedet.

Polaria Oy kan vise til en lang og stolt historikk, massevis av referanser, og suksessfulle agenter i Sverige. Nå står Norge for tur.

Du kan forvente gode betingelser. Mulighet for noe fast betaling + høy provisjon.

Full opplæring på vår fabrikk i Finland. Vi har også allerede booket stand på Bygg Reis Deg på Lillestrøm til høsten hvor du vil kunne være vår representant.

Kan dette passe for din virksomhet? Da vil vi gjerne høre fra deg.