tivioactive AS

Områder: Jobb hjemmefra / Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Sport og friluftsliv

Type mulighet: Nasjonalt agentur

Betingelser: Investeringen her er kostpris varelager.

Fordeler: Overta eksisterende kundeforhold

Salgskanaler: Kan selges online (uten å snakke med kunder)

Agentur og varelager med produkter for vask, smøring og vedlikehold av sykkel selges. Bikeworkx ble introdusert på det norske/nordiske markedet for 3 år siden og har fotfeste hos en del butikker/forhandlere i Norge og sluttbrukere. Pga andre prioriteringer har vi dessverre ikke fått fokusert så mye som vi ville på disse produktene og derfor ser vi det best tjent med å se om det er noen andre som vil ta over dette agenturet.

Agenturet selges med kurant varelager – avventer oppdatert varetelling, men estimert 125.000-175.ooo i innkjøpspris som da vil være investeringen her.

Om ønskelig kan vi være behjelpelige med oppsett/overtagelse av nettbutikk etc. slik at alt er nøkkelferdig og det er bare til å begynne å selge.

Dette er produkter med gode marginer, så her er det mulig å gjøre god butikk.

Her er med Bikeworkx egne ord:

HVA ER BIKEWORKX?

Det hele startet i 1991 ved å spesialisere seg på spesialsmøremidler for bil- og industriprodusenter. Målet var å hjelpe bedrifter med å forlenge maskineriets levetid og øke produksjonen. Det var imidlertid ikke før i 1999 at vi tok initiativ til å bli Tsjekkias første leverandør av sykkelspesifikke ytelsessmøremidler og pleieprodukter. Bikeworkx ble født! Drevet og inspirert av vår administrerende direktør Mr. Nachazel Senior, som tilfeldigvis er en tidligere profesjonell landeveiskjører som vant flere titler i sin tid, visste vi nøyaktig hva vi måtte gjøre for å hjelpe syklister å få mer ut av syklene de kan sykle og kjøre til. deres fulle potensial. Frem til denne datoen er vi fortsatt 100 % familieeid og drevet, fortsatt drevet av å stadig forbedre ytelsen og miljøvennligheten til produktene våre, fortsatt glade for å gjøre ryttere fornøyde. Bikeworkx er sykkelpleieproduktet nummer 1 i Øst-Europa.

HVORFOR BIKEWORKX?

Fra dag én ønsket vi å la produktene våre snakke, og det er akkurat det de gjør. Vi har kanskje ikke markedsføringsbudsjettene til bransjens store aktører, men vi kan stå imot dem og til og med utspille dem når det kommer til produktets faktiske ytelse. Vi er heldige som har testlaboratorier for hånden, og vi vet nøyaktig hvordan produktene våre står seg opp mot konkurrentene. Vi har stor tro på at store markedsføringskampanjer og prangende farger ikke veier opp for manglende ytelse.I tillegg liker vi å alltid holde virksomheten interessant og lønnsom for både oss og våre distributører og forhandlere, noe som betyr lukrative marginer samt svært konkurransedyktige prispunkter for sluttbrukere.Som en annen viktig fordel er hovedkvarteret og lageret vårt plassert i hjertet av Europa, i vakre Praha. Noe som betyr fleksible og korte fraktperioder i alle retninger i Europa. Det sparer ikke bare tid, men reduserer også utslippene langt sammenlignet med å skaffe smøremidler fra for eksempel en amerikansk produsent.

Produktene

Bikeworkx produkter for vask, vedlikehold, smøring etc.  av sykkel. Bikeworkx har en portefølje av miljøvennlige produkter til sykkel som; vaskemiddel, avfetting, ulike fettbaserte kjedeoljer, grease, gaffeloljer, bremsevæsker, guffe til slangeløse dekk, ventiler etc, I tillegg har de pakninger tilpasset profesjonelle verksteder og brukere (1l, 5l, 25l).

 

Denne muligheten er interessant fordi:

  • Overta eksisterende kundeforhold

    Alle eksisterende forhandlere og kunderegister fra nettbutikken kan overtas. Det finnes også en del ambassadører som promoterer produktene jevnlig.

Vår målgruppe

Sykkelbutikker og – verksteder og direkte til sluttbruker er også mulig.

Denne muligheten passer for:

Passer bra dersom du allerede har ett eller flere agenturer i porteføljen eller har et  ønske om å starte opp med distribusjon eller direktesalg til sykkelmarkedet.