Gründerbibelen – Fra Agent til Produsent!

Få tilgang til over
0
unike forretningsideer!

grunderbibelen-cover-agenturerGründerbibelen gir deg mer enn 300 forretningsidéer som knapt noen har tenkt på. Boken handler ikke om hvordan du skal stifte ditt eget selskap, ulike selskapsformer, regnskapsføring, men gir deg konkrete forretningsidéer og oppfinnelser som du kan sette ut i livet. Boken gir deg også et tankesett som vil gjøre at du oppdager flere egne gründeridéer i din hverdag.

Gründerbibelen er et nytt gründerverktøy proppfull av konkrete og lønnsomme forretningsidéer som kan forandre livet ditt. Boken er på 540 sider og over 200 illustrasjoner.

Drømmer du om å bli din egen sjef, ønsker å starte noe eget, så vil du finne masse inspirasjon og kanskje til og med den avgjørende idéen, som kan bli din nye levevei.

I boken er de fleste bransjer representert, og kan hende finner du flere forslag som passer til akkurat dine kvalifikasjoner og ønsker.

… og én ting til. Boken har et mangfold av innfallsvinkler som kan endre din tilnærming til kreativ business-tenkning. Det kan faktisk læres.

Gründerbibelen er et naturlig steg i retning av å bli din egen produsent. Du kan da finne dine egne salgsagenter via Agenturer.no!

Bestill Gründerbibelen i dag!

Standardpris på Gründerbibelen er kr. 579,- + kr. 75,- i porto/frakt. Gjennom Agenturer.no slipper du fraktomkostninger. Vi tilbyr også kvantumsrabatter hvis du bestiller flere bøker. Er du medlem av Agentforeningen så bestill gjennom medlemsiden for de aller beste betingelser på Gründerbibelen.