EBENONISEN STUDIO AS

Områder: Midt-Norge / Nord-Norge / Østlandet / Sørlandet / Vestlandet

Selger til: Klær og tilbehør

Type mulighet: Forhandler / Salgsagent

Fordeler: Gode provisjonsbetingelser / Grundig opplæring og oppfølging / Innovativt produkt/tjeneste

Salgskanaler: Hovedsakelig i fysiske møter

Studio EBN er et norsk nisje-merke som i ni år har utviklet og solgt vesker og tilbehør der bruk av bærekraftig fiskeskinn står sentralt. Merket er grunnlagt av designer Elisabeth Benonisen, som har base i Bodø, og som selger produkter både nasjonalt og internasjonalt.

 • Firma
  EBENONISEN STUDIO AS

 • Kontaktperson
  Elisabeth Benonisen Fu

 • Nettside
  www.studioebn.com

Produktene

Vi selger vesker i forskjellige størrelser, samt et større utvalg av accessories. Vi har også nettopp lansert en liten interiør kolleksjon som har blitt godt mottatt.

Denne muligheten er interessant fordi:

 • Gode provisjonsbetingelser

  Vi tilbyr konkurransedyktige provisjonsbetingelser.

 • Grundig opplæring og oppfølging

  Vi vil gjennomføre en grundig opplæring i merkevaren og vi ønsker en tett dialog av salgsarbeidet der vi også bidrar der det er naturlig. Vi vil se på deg som en del av Studio EBN teamet og være åpne for tilbakemeldinger fra deg og markedet.

 • Innovativt produkt/tjeneste

  Vi tilbyr et tidsaktuelt produkt som mange fatter interesse for. Med mer og mer fokus på en bærekraftig fremtid så er materialet vi har tatt i bruk interessant for mange. Det er også et eksotisk produkt for mange som skiller seg ut i markedet.

Vår målgruppe

Studio EBN selger varer til flere kunde segment. Innen retail selger vi til fashion-, gave- livsstil- og interiør- segmentet. Vi selger også til bedriftsmarkedet.

 

Agent søkes

Vi søker en engasjert og dedikert salgsagent som gjerne har et opparbeidet nettverk av kunder. Agenten må ha god forståelse for merkevaren og se hvor produktene passer inn.  Vi søker en med gode kommunikasjons evner. Er du positiv, villig til å stå på og jobber for langsiktige resultater kan du være en god match med Studio EBN.