Effektiv førstekontakt med potensielle kunder ved bruk av digitale verktøy

Etter 35 år med aktivt oppsøkende salg og salgsledelse bestemte grunnleggeren av Kundefabrikken AS å gjøre en innsats for å hjelpe bedrifter med å effektivisere salgsarbeidet slik at bedriftens interne salgsorganisasjon kunne konsentrere seg om det som virkelig gir resultat; de gode salgssamtalene med de potensielle kundene det var verdt å snakke med.

En slik effektivisering innebærer annet å flytte mye av det innledende salgsarbeidet bort fra selgerne, og å bruke digitale verktøy til å kontakte potensielle kunder fremfor at selgerne bruker mye tid på arbeid som eksempelvis å ringe kaldt – et arbeid som kan være tidkrevende og demoraliserende ved at man mottar mye «Nei».

I løpet av de siste to årene har Kundefabrikken blant annet perfeksjonert kunsten av det å bruke e-post som førstekontakt med potensielle kunder. Selv om denne måten å kontakte bedrifter på tidligere har fått et dårlig rykte og nylig er blitt strengere regulert, skiller Kundefabrikken seg ut.

Masseutsendelser til lav-kvalitets e-postlister bestående av private e-postadresser er ikke bare ulovlige – de gir heller ikke resultater.

Med hjelp av innovative metoder og prospektlister av ypperste kvalitet har Kundefabrikken snudd opp-ned på dette. Deres strategier er så treffsikre at de nå, til og med, gjør digital møtebooking direkte med bedriftsledere, helt uten forutgående samtaler. Møtet blir enkelt og automatisk booket via e-post.

Ønsker du å duplisere disse resultatene for din egen virksomhet. Les videre på siden og fyll ut interesseskjemaet nederst på siden.

Førstekontakt ved bruk av E-post: Din nye strategi til salgssuksess

  • 🔑 Høykvalitets e-postlister: Vår unike tilnærming sikrer at du får de mest presise og lovlige e-postadressene. Hvert trinn i vår prosess involverer dedikert norsk personell som nøye sjekker bedriftens nettsider for å finne den riktige e-postadressen.
  • Lovlig & Trygt: Med skiftende lovgivning rundt markedsføring, garanterer vi lister som overholder regelverket. «Markedsføring» og førstekontakt til generiske e-postadresser som «post@» og «firma@» er helt innenfor norsk lovgivning og er hva vi fokuserer på.
  • 📊 Skreddersydd for Din Bedrift: Enten du er interessert i en bestemt bransje, bedrifter av en viss størrelse eller andre nøkkeltall, tilpasser vi listen etter dine spesifikasjoner.

Fordelene med førstekontakt via E-post

  • Målbare Resultater: E-postutsendelse gir konkrete og målbare resultater raskt.
  • Åpne Nye Dører: Flere kunder er blitt overrasket over hvor effektivt god e-post kommunikasjon er på å åpne nye salgsdialoger. Møter av høy kvalitet bookes uten telefonsamtaler.
  • Full Kontroll: Med våre lister kan du målrette din markedsføring basert på bransje, antall ansatte og andre nøkkeltall.

Hvorfor bruke oss

  • 🎯 Høy Kvalitet: Mange timer er investert for å sikre at hver e-postadresse er korrekt og kommer frem til bedriften du ønsker å treffe.
  • 📈 Beviste Resultater: Kunder som bruker våre lister opplever høyere engasjement og flere vellykkede salgsdialoger. Vi har knekt på koden på utforming og budskap i e-postene som genererer positiv respons fra bedriftsledere i alle bransjer.
  • 🛡️ Trygghet: Vår forpliktelse og kjennskap til gjeldende lover sikrer at du slipper potensielle klager og problemer med e-postkommunikasjon

Gjør det selv eller la Kundefabrikken gjøre jobben for deg

Du kan nå kjøpe de samme listene som skaper fenomenale resultater for Kundefabrikken og for våre møtebookings-klienter og starte din egen e-post kampanje. Vi kan også tipse deg om verktøy som hjelper deg med utsendelser og ikke minst automatisert oppfølging om du vil gjøre jobben selv.

Det er fullt mulig å gjøre jobben selv og for mange vil det være en god løsning. Om du derimot ønsker å dra nytte av know-how og den unike kompetansen som vi i Kundefabrikken har tilegnet oss er det mulig å sette ut hele eller deler av jobben til oss.

Uansett, en utmerket start er å fylle ut skjemaet under. Da tar vi kontakt og finner en god løsning for din bedrift.

Kundefabrikken