Vox søker forhandlere

Vi har drevet med byggematerialer og møbler siden 1992. Erfarne medarbeidere og gjennomtenkte investeringsstrategier har omgjort til selskapet som en ledende polsk produsent av PVC-profiler.

Med fabrikker i: Polen, Hviterussland og Romania, omfatter distribusjonsområdet EU og landene i Øst-Europa og Asia.

Produksjonsanlegget i Czerwonak har en av de mest moderne linjene for profilekstrudering, og en av de største og mest moderne omrøringslinjene i Europa. Avansert teknologi og kunnskap gjør det mulig for Profil VOX å produsere produkter av uovertruffen kvalitet og design tilpasset markedskrav til konkurransedyktige priser.

Selskap

Vox Skandinavia

Kontaktperson

Sverre Engedal

Telefon

472 05 555

Nettside

www.vox.pl/uk

Omsorg for miljø og høy kvalitet

Omsorg for miljø og kvalitet er: en fellesnevner for hvert av stadiene av produksjonsprosessen. Dette er grunnen til at VOX Profile-produksjonen blant annet har bestått mange revisjoner og inspeksjoner knyttet til overholdelse av kravene til lansering av produkter i utlandet (EU, Russland, Kasakhstan).

Vår kunde og deres behov er de viktigste for oss – derfor fortsetter vi å utvikle våre produkter, samtidig som vi forbedrer kvaliteten.

Forhandlere søkes

En forhandler hos oss kjøper selv inn varene til forhandlerpris for så å selge videre til kunder. Det er selvsagt og mulighet for eksklusivitet på produkter, men det kreves da et visst volum.

Våre produktlinjer inkluderer:

Vox produserer også listverk som i dag blant annet selges hos coop obs bygg.

Er et eller flere av disse produktene noe som kan passe for deg å være forhandler for? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »