Vox søker forhandlere

Vi har drevet med byggematerialer og møbler siden 1992. Erfarne medarbeidere og gjennomtenkte investeringsstrategier har omgjort til selskapet som en ledende polsk produsent av PVC-profiler.

Med fabrikker i: Polen, Hviterussland og Romania, omfatter distribusjonsområdet EU og landene i Øst-Europa og Asia.

Produksjonsanlegget i Czerwonak har en av de mest moderne linjene for profilekstrudering, og en av de største og mest moderne omrøringslinjene i Europa. Avansert teknologi og kunnskap gjør det mulig for Profil VOX å produsere produkter av uovertruffen kvalitet og design tilpasset markedskrav til konkurransedyktige priser.

Selskap

Vox Skandinavia

Kontaktperson

Sverre Engedal

Telefon

472 05 555

Nettside

www.vox.pl/uk

Omsorg for miljø og høy kvalitet

Omsorg for miljø og kvalitet er: en fellesnevner for hvert av stadiene av produksjonsprosessen. Dette er grunnen til at VOX Profile-produksjonen blant annet har bestått mange revisjoner og inspeksjoner knyttet til overholdelse av kravene til lansering av produkter i utlandet (EU, Russland, Kasakhstan).

Vår kunde og deres behov er de viktigste for oss – derfor fortsetter vi å utvikle våre produkter, samtidig som vi forbedrer kvaliteten.

Forhandlere søkes

En forhandler hos oss kjøper selv inn varene til forhandlerpris for så å selge videre til kunder. Det er selvsagt og mulighet for eksklusivitet på produkter, men det kreves da et visst volum.

Våre produktlinjer inkluderer:

Vox produserer også listverk som i dag blant annet selges hos coop obs bygg.

Er et eller flere av disse produktene noe som kan passe for deg å være forhandler for? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin