Vita Medica ble etablert i 2013 og er lokalisert sentralt i Vika , Oslo.

Vita Medica er en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste (BHT) som bruker veldokumenterte metoder og bistår bedrifter i alle typer bransjer. Vita Medica BHT tilbyr lovpålagte tjenester til bedrifter som er lovpålagt å være tilknyttet en offentlig godkjent BHT.

Lovpålagt for 80 prosent av virksomheter

Lovverket i Norge er slik at omtrent 80 % av samtlige virksomheter i landet er pliktig å tilknytte virksomheten sin til en offentlig godkjent BHT.

Med andre ord så er virksomhetene nødt til å tilknytte seg en bedriftshelsetjeneste for å etterleve lovverket.

Se lenken for en den totale oversikten over hvilke bransjer dette gjelder: www.arbeidstilsynet.no/regelverk/forskrifter/forskrift-om-organisering-ledelse-og-medvirkning

Samarbeidspartner på salg søkes

Vita Medica BHT er en fullverdig BHT og tilbyr flere tjenester innen kompetanseområdene:

  • Arbeidsmedisin
  • Systematisk HMS
  • Ergonomi
  • Psykososialt og Organisatorisk arbeidsmiljø
  • Yrkeshygiene

Vi ønsker å finne en selvstendig og motivert samarbeidspartner som kan selge inn vår BHT til virksomheter som er lovpålagt å tilknytte seg en BHT. Vår BHT er unike fra våre konkurrenter ved at vi tilbyr tjenester av høy faglig kompetanse ettersom samtlige av våre fagarbeidere har minimum 5-årig utdannelse, samt at vi er rimeligere enn våre konkurrenter.

Salgsagenten vi søker vil jobbe på provisjon og vil kunne få en stor andel av hvert salg som blir gjennomført. Vi kan tilby salgsleads og eventuell annen salgsstøtte ved behov.

Samtlige henvendelser til oss vil bli behandlet konfidensielt.

Vi ser frem til et godt samarbeid.