Visor AS leverer innvending skjerming til vinduer som rullegardiner, lamellgardiner, plissegardiner, persienner osv.

Vi har gjennom en årrekke bygget unike forbindelser til europeiske fabrikker og importerer nå direkte fra et utvalg av disse. Vår spesialitet er høy kvalitet, lav pris og hurtig levering. Alle produkter lages etter mål fra kunder.

Vi ønsker nå å komme i kontakt med agenter og salgspartnere over hele landet.

 25 års erfaring med innvendig solskjerming!

Vårt hovedfokus er salg gjennom vår nettbutikk, men det er et stort marked av personer og selskaper som ikke vil handle våre varer på nett. Derfor ønsker vi å knytte til oss salgsagenter og montører som vi kan samarbeide med.

Visor AS kan utkonkurrere alle de kjente aktørene i Norge på pris og leverer samtidig utelukkende høykvalitetsprodukter produsert i Europa.

Vi kan også skilte med 25 års erfaring med innvendig solskjerming og har løsninger på de aller fleste behov kunder måtte ha.

Agenter søkes!

Våre produkter passer utmerket for deg som allerede jobber med supplerende produkter.

Selger du i dag, for eksempel, varmepumper kan innvendig solskjerming være en god ekstrainntekt. Selger du kontormøbler i dag vil Visors produkter være et utmerket supplement du kan tilby kunder. Du står naturligvis også fritt til å selge inn større ordrer i forbindelse med nybygg o.l.

Det er en fordel om du også kan montere da det vil gi deg en ekstra inntektskilde da du kan gjøre montørjobben for dine kunder.

Kan du være en salgsagent for Visor? Da vil gjerne høre fra deg. Kontakt Terje Dervik på telefon 410 31 675 eller bruk kontaktknappen under.