Vinstrabåten vurderes solgt

Vinstrabåten-konseptet eies av Kvalitet & Sikkerhet AS og har kontor og lager på Torpo i Hallingdal. Vi har produsert og solgt båten i 15 år og er stolt av båten som selges i to størrelser, 390 cm (12,5 fot) og 460 cm (15 fot). Før vi overtok har Vinstrabåten vært produsert i flere tusen eksemplarer gjennom mange år og den er svært godt kjent, spesielt i Østlandsområdet og i innlandsfylkene. Det er ikke en overdrivelse å si at den får særdeles god omtale og navnet har gitt mange mennesker gode minner og assosiasjoner i flere 10-år. Se hjemmesiden vår www.vinstrabaten.no.

Båtene produseres i dag for oss av en norsk bedrift i Latvia i første-klasses kvalitet. Service og oppfølging er særdeles god. Vi har nå bestilt 36 båter for levering i slutten av mai med opsjon på 20 til for levering i juli.
Vi vurderer nå å selge Vinstrabåt-konseptet med alle formene og rettigheter. Grunnen til dette er at vi to som driver med dette er blitt eldre og ser at det kan være lurt å la andre krefter overta nå. Vi tror bestemt at markedet for disse båtene er veldig stort. I fjor solgte vi 50 båter, og kommende sesong vil bli minst like bra.

Vi ønsker snarlig overtakelse. Vennligst ta kontakt med daglig leder Olav Harald Vårdal, telefon 92026123 eller e-post vaardal@kvalitet-sikkerhet.no.

Selskap

Kvalitet & Sikkerhet AS

Kontaktperson

Olav Harald Vårdal

Telefon

920 26 123

Nettside

vinstrabaten.no

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Interesseskjema for medlemmer