Vi søker en agent i Hordaland

Avløps Vakten AS er et familie eid selskap med sterkt kundefokus. Både ledere og ansatte har lang erfaring fra Vann & Avløps bransjen. Vi har som formål å yte kvalitetstjenester til Hordalands befolkning og Bedrifter til en god pris for kunden. Bergen har lenge hatt en kunstig høy pris på problemløsning ved tette rør, dette setter Avløps Vakten AS en stopper for.

Vi søker nå en agent som vil være ansvarlig for salg til rørleggerbedrifter i Hordaland. Ettersom vi tilbyr vakttjenester 24-timer i døgnet er våre tjenester også veldig salgbare til restauranter og eiendomsbesittere.

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Kapitalinnhenter

På vegne av et USA basert investeringsselskap søker vi etter uavhengige investeringsrådgivere Selskapet investerer i flere forskjellige finansielle instrumenter, alt fra råvaremarkedet, aksjer, obligasjoner og valuta.

MER INFORMASJON »