Vi bygger stort. Blir du med?

Som agent blir du vår lokale representant for bemanning til norsk industrivirksomhet i din region.

Adima AS er en foretrukket partner for store og små norske og internasjonale selskap når de skal rekruttere og/eller leie inn personell til sin virksomhet. Du får nå muligheten til å benytte vår sterkt innarbeidede merkevare til både lokale og nasjonale selskaper i regionen du får ansvar for. Noen av våre kunder inkluderer:

Selskap

Adima AS

Kontaktperson

Håkon Hildre

Telefon

478 37 443

Nettside

www.adima.no

Vi søker agenter

Vi har som mål å starte opp flere regionskontorer i løpet av 2020. 

Vi søker personer som trives med, og har lett for å kommunisere med folk.

Vi er på jakt etter personer med rette egenskaper, og det er viktig at du har erfaring fra enten daglig drift / teknisk salgsarbeid /erfaring fra bemanningsbransjen / teknisk engineering, eller tilsvarende.

Jobben innebærer at du får totalansvar for å drifte din egen avdeling som du eier selv og arbeider da som selvstendig salgs agent for Adima. Arbeidstittel utad blir Regional Manager. Vi hjelper deg godt i gang, både med utstyr og opplæring. Vi tilbyr gode vilkår og betingelser til våre agenter der du får månedlig utbetalt en andel av overskuddet i dine prosjekter. Adima sentralt tar seg av det formelle rundt ansettelser av personell, utforming av kontrakter med ansatte og kunder, samt avlønning og fakturering. Du må disponere egen bil og ha tilgang til internett.

Er du agenten vi ser etter? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »