Velkommen som Basis-medlem av Agenturer.no

Vi ønsker at du skal bli kjempefornøyd med medlemskapet og at du skal fortsette å være medlem i mange år fremover. Det er derfor veldig viktig at du kjenner til og benytter deg av fordelene du har som medlem.

Før vi sender deg faktura og formelt aktiverer medlemskapet er det derfor viktig at du går gjennom punktene under. Husk å bekrefte hvert enkelt punkt (ellers så vil ikke skjemaet kunne sendes inn).

Viktig informasjon til nye medlemmer:

  • Mesteparten av oppfølging og nyheter for medlemmer gjøres på e-post. Det er derfor viktig at e-post fra agenturer.no kommer frem og ikke havner i spam-filteret. Vi anbefaler alle medlemmer å merke "agenturer.no" som trygg avsender i sitt e-post program.
  • Etter du har sendt inn dette skjemaet mottar du faktura for medlemskapet på e-post. Den har forfall på 10 dager. Innlogging til medlemssider sendes så snart faktura er registrert betalt hos oss.

    Vi setter pris på ryddige betalere så om du betaler faktura innen forfall så legger vi til to ekstra måneder på medlemsperioden din kostnadsfritt.
  • Vi arrangerer 1-2 årlige samlinger - og fra tid til annen kan det også være lokale treff. Vi ønsker svært gjerne at flest mulig medlemmer deltar på fysiske treff som arrangeres. .
  • Vi har en lukket Facebook-gruppe for medlemmer hvor vi deler informasjon og hvor medlemmer er velkommen til å ta opp spørsmål og diskusjonstema. Du finner linken til gruppen på medlemssidene til Agenturer.no.
  • Som medlem av Agenturer.no har du tilgang på et markedsledende fordelsprogram til en brøkdel av prisen av hva andre organisasjoner tar betalt. Fordelene oppdateres jevnlig, men inkluderer fordeler på bedriftslisteverktøy, kredittsjekk, hotell, leiebil, etc. Du finner oversikt over fordelene på medlemssidene til Agenturer.no.
  • På medlemssidene har du tilgang på 30+ dokumentmaler for næringsdrivende. Om du trenger en kontrakt eller en annen dokumentmal så bør du sjekke hva vi har tilgjengelig for medlemmer. Og hvis du ikke finner malen du leter etter så si ifra til oss så skal vi prøve å få laget en generell mal for ditt formål.
  • Som medlem av Agenturer.no har du tilgang på informasjon om salg, agenturhandel, og markedsføring som vi ikke deler åpent. Det inkluderer blant annet guiden Prospekteirng 2.0. som handler om å finne gode B2B-kundeleads. Vi har også flere artikler på Agenturer.no som kun er tilgjengelig for medlemmer samt eksklusivt innhold i Facebook-gruppen.
  • Agenturer.no samarbeider med Norges ledende advokater på agenturloven og franchise. Om du har generelle juridiske spørsmål så vil du få ekspertsvar gratis inkludert i medlemskapet. Om du trenger øvrig juridisk bistand eller representasjon så får du gode vilkår via våre samarbeidspartner. Vi har blant annet 20 prosent rabatt hos advokatfirmaet Schjødt hvor du finner noen av de fremste forretningsadvokatene i Norge.
  • Ettersom du har bestilt Basis-medlemskap så får du ikke adgang til delen med "Eksklusive agenturer" på medlemssidene. Vi kommer heller ikke til å sende deg eksklusive tips på ulike agenturer og forretningsmuligheter.

    Premium-medlemskap med disse fordelene koster kr. 2 300,- eks. mva. Det vil si kr. 500,- mer enn Basis-medlemskapet.
  • Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger og innspill. Det er viktig at du sier ifra til oss om:

    1. Det er noe som er uklart eller noe som ikke fungerer som det skal.
    2. Du har innspill på noe du savner i medlemskapet eller noe vi kan gjøre bedre.
    3. Du har forslag på synergier mellom din virksomhet og Agenturer.no. Tilbyr du for eksempel en tjeneste/produkt som kan være relevant for andre medlemmer så si ifra om du ønsker å tilby din egen medlemsfordel e.l.
    4. Om du er misfornøyd med noe. Det verste for oss er om du er misfornøyd og bare holder det for deg selv. Det er mye bedre at du sier ifra til oss og gir oss muligheten til å forbedre oss.
    5. Alle andre innspill og tilbakemeldinger ikke nevnt ovenfor. Vi har dessverre ikke kapasitet til jevnlig å ringe alle medlemmer for å spørre hvordan det går. Derfor er det viktig at du ringer eller skriver en e-post til oss med en gang du har spørsmål, innspill, eller om det er noe vi kan hjelpe deg med.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.