Uttrekk av prospektlister

Å ha et godt listeverktøy som gjør det mulig å hente ut excel-lister med bedrifter og all deres kontaktinformasjon er et nyttig våpen i arsenalet til selvstendige salgsagenter og salgsledere. Ved å bruke et listeverktøy kan du sortere på kriteriene du ønsker (geografi, antall ansatte, omsetning, etc.) og i løpet av få minutter ha alle bedrifter som møter dine kriterier lister opp sammen med kontaktinformasjon.

Det finnes flere tilbydere av slike verktøy i Norge og basisinformasjonen som hentes fra Brønnøysund vil være identisk for alle leverandørene. Det er derfor 3 områder som kan det blir viktig å konkurrere på:

  1. Hvor ferske er listene? Hvor oppdatert en kontaktinformasjonen hos dem?
  2. Hvilken funksjonalitet har verktøyet? Er det for eksempel mulig å overvåke bedrifter som er i din målgruppe slik at du blir varslet automatisk om selskapsendringer, etc?
  3. Hva er prisen?

Agenturer.no har et samarbeidet med Regnskapstall.no som scorer i teten på alle disse kriteriene.

Regnskapstall.no er eid av 1881 som gjør 100 000 oppdateringer på sine lister daglig.

De har all tenkelig og utenkelig funksjonalitet i sitt system uten at man må betale ekstra for det. Du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekk og plassere ubegrenset antall med bedrifter under overvåkning slik at du blir varslet når det gjøres interne endringer hos dem. Dette er utrolig nyttig verktøy for selgere som vil holde kontroll på hva som skjer hos sine prospekter og kunder!

Prisen for en årslisens er kr. 7 188,- eks. mva. som er er blant de laveste på markedet. Ved å bestille får du en rabatt på 10 prosent slik at din pris blir kr. 6 470,- eks. mva.  Det vil si kr. 539,- pr. måned.

I tillegg vil vi stå for oppfølgingen din og vil gi dere eksklusive tips på hvordan du kan heve kvaliteten på både telefonnummer og e-post adresser på listen betraktelig.

Om dere abonnerer på et annet listeverktøy i dag så kan dere velge dato dere ønsker at lisensen til Regnskapstall.no skal tre i kraft og vi vil varsle deg automatisk slik at du ikke betaler dobbelt for tilsvarende tjenester.

Fyll ut skjemaet under og vi sender deg rabattkode du trenger for å bestille løsningen.

    Medlemmer av Agentforeningen har 60 prosent rabatt istedenfor 10 prosent.