Unik nettbutikk med kvalitetsleker vurderes solgt

Har du lyst til å jobbe med gode produkter for barn? Bli din egen sjef? Utvikle ditt eget selskap? Ha en meningsfull jobb?

Vrimmel har solgt klassiske kvalitetsleker og interiørprodukter for barn siden 2011. Utvalget passer for bevisste forbrukere, foreldre og besteforeldre. Alt er laget i gode materialer og er utviklende og morsomme for barna.

Vrimmel støtter norske og europeiske produsenter og har mange kortreiste produkter. Etisk handel og miljø er godt ivaretatt og Vrimmel er kjent for et godt utvalg innen økologiske leker.

Vrimmel har hatt butikker i Oslo, men fra mai 2018 er Vrimmel ren nettbutikk med salg til private og offentlige kunder. Vi har gode og rimelige lagerlokaler som kan overtas.

Vrimmel er også kjent som formidler av forskning og nyheter til inspirasjon for alle som er opptatt av barn og utvikling.

Vrimmel står nå på et solid fundament, og kan videreutvikles i den retningen du ønsker – eksempelvis med butikker, kurs og foredrag, barnelitteratur, kulturarrangementer eller noe helt annet.

Vi er kjent som en trygg og effektiv nettbutikk for kvalitetsleker for hele landet. Vi er rett og slett så heldige å være omgitt av bra folk; både leverandører som virkelig brenner for det de gjør og like entusiastiske, hyggelige kunder. Mange av våre kunder har barn og barns utvikling som yrke.

Vrimmel har flere ganger vært omtalt i riksdekkende medier. Våre produkter blir ofte vist og omtalt i de viktigste barn- og familiemagasinene.

Det er en tydelig trend at flere og flere er opptatt av hvor produktene er laget, hvordan de er laget og hvilke materialer som er brukt i produksjonen. Dette er svært gode nyheter for alle som er opptatt av etisk handel og miljø. Dette passer også meget godt med Vrimmels visjon og gjør at selskapet er godt rustet for fremtiden.

Agenturer:

Vi har tre agenturer, to franske og et tysk-tsjekkisk merke og vi leverer leker til flere butikker rundt om i landet.

Kundepleie og informasjonskanaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • Nyhetsbrevt: Godt innarbedet nyhetsbrev med høy lesningsgrad og klikkrate.
  • Blogg: blogg.vrimmelleker.no

Markedsføring:

Så langt har det vært benyttet svært lite midler til ekstern markedsføring.

Bakgrunn for salg:

Gründerens idé er nå realisert og det er et ønske om at en ny eier tar Vrimmel til nye høyder og eventuelle nye retninger.

Omsetning kr. 1 400.000 i 2017.

Selskap

Vrimmel leker

Kontaktperson

Prapa Jeeva

Telefon

924 64 288

Nettside

www.vrimmel.no

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Legg igjen en kommentar