Unik mulighet i Evenes – Overta etablert og lønnsom Circle K stasjon

Circle K har nær 500 utsalgssteder for bensin og diesel i Norge. Dette nettverket er satt sammen av ulike typer stasjoner – fra små, lokale kjøpmenn med et par drivstoffpumper til de store servicesentrene med et bredt utvalg tjenester og varer. I tillegg til drivstoff og enkel bilservice tilbyr flertallet av Circle K sine stasjoner både mat, kiosk- og dagligvarer. På Circle K har vi over 250 bilvaskanlegg rundt om i landet. Utleie av tilhengere finnes også på enkelte av våre stasjoner.

Nå har du en unik mulighet til å erverve og overta en svært godt etablert og lønnsom Bensinstasjon på Evenes. På vegne av dagens eiere har vi fått i oppdrag å sondere markedet for å finne nye eiere til en veldrevet Truck-Stop på Evenes.

Bedriften har en solid og voksende kundemasse, en stabil omsetningsøkning og ligger i ett område med sterk privat og offentlig etablering og vekst.

Vi søker i første omgang å komme i kontakt med seriøse interessenter, gjerne med relevant bakgrunn som driver eller daglig leder fra tilsvarende eller lignende virksomheter.

Ny eier vil få:

  1. Full opplæring av dagens eiere
  2. Kurs og opplæring fra Cricle-K
  3. Bistand og support fra kjeden
  4. Bistand og support i en overgangsperiode fra dagens eiere.

Hvis dette virker som en interessant mulighet for deg, vennligst ikke nøl med å kontakt oss.

Selskap

Circle K Evenes

Kontaktperson

Pål Juritzen

Nettside

www.circlek.com

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin