Unik mulighet i Evenes – Overta etablert og lønnsom Circle K stasjon

Circle K har nær 500 utsalgssteder for bensin og diesel i Norge. Dette nettverket er satt sammen av ulike typer stasjoner – fra små, lokale kjøpmenn med et par drivstoffpumper til de store servicesentrene med et bredt utvalg tjenester og varer. I tillegg til drivstoff og enkel bilservice tilbyr flertallet av Circle K sine stasjoner både mat, kiosk- og dagligvarer. På Circle K har vi over 250 bilvaskanlegg rundt om i landet. Utleie av tilhengere finnes også på enkelte av våre stasjoner.

Nå har du en unik mulighet til å erverve og overta en svært godt etablert og lønnsom Bensinstasjon på Evenes. På vegne av dagens eiere har vi fått i oppdrag å sondere markedet for å finne nye eiere til en veldrevet Truck-Stop på Evenes.

Bedriften har en solid og voksende kundemasse, en stabil omsetningsøkning og ligger i ett område med sterk privat og offentlig etablering og vekst.

Vi søker i første omgang å komme i kontakt med seriøse interessenter, gjerne med relevant bakgrunn som driver eller daglig leder fra tilsvarende eller lignende virksomheter.

Ny eier vil få:

  1. Full opplæring av dagens eiere
  2. Kurs og opplæring fra Cricle-K
  3. Bistand og support fra kjeden
  4. Bistand og support i en overgangsperiode fra dagens eiere.

Hvis dette virker som en interessant mulighet for deg, vennligst ikke nøl med å kontakt oss.

Selskap

Circle K Evenes

Kontaktperson

Pål Juritzen

Nettside

www.circlek.com

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »