Har du lyst til å starte for deg selv? Har du interesse for trening, helse og kosthold? Kanskje er du PT men ønsker å drive for deg selv? Da bør du vurdere å bli en Train Learn & Go Franchise.

Train Learn & Go er en ledende kjede med mobile personlige trenere og kostholds konsulenter. Vi har bransjens mest komplette servicetilbud med mer en 12 års erfaring i markedet kan vi gi deg en fullstendig opplæring.

Du vil drive din egen virksomhet innenfor ett eksklusivt geografisk område, og tilby ett unikt treningskonsept som personlig trener og kostholds konsulent hjemme hos dine klienter. Du kan drive din virksomhet fra ditt eget hjem, bestemme egen arbeidstid og mengde. Du får tilgang til ett levedyktig og suksessfullt konsept som krever minimal administrativ innsats, slik at du kan fokusere på det du liker best.

Vår målsetning er å være en viktig pådriver, motivator og trener for vanlige menneskers liv, deres ve og vel og fysiske velvære.

Vi tilbyr ett forretningskonsept utenom det vanlige, og muligheten til å vokse med markedet i ditt eget tempo, store fortjeneste og inntektsmuligheter, lav investering og minimal risiko.

Etter 12 år som en nasjonal suksess i Storbritannia, etablerer vi oss i Norge og ønsker å høre fra deg, hvis du mener du har det som trengs for å lykkes i vårt nettverk.