Tjen kr. 700 000 + og hjelp bedrifter i ditt område kutte kostnader

Vi søker nye selvstendige salgskonsulenter over hele landet som vil selge for GNP Energy som er en av Norges største kraftleverandører. Top Recruit har agenturet for selskapet og er ansvarlig for rekruttering og oppfølging av selvstendige salgskonsulenter. Vi søker nå flere dyktige salgskonsulenter med regionsansvar som vil få selge markedsledende og svært gunstige strømavtaler.

Selskap

Top Recruit

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Hjelp bedrifter i din region å spare penger

Strømprisene øker år for år – og det siste året har de skutt i været. Se data hentet fra Nord Pool som viser at strømregningen utgjør en stadig større utgift for norske bedrifter.

Jo høyere strømutgiftene er jo mer mottakelig er bedrifter til å bytte til en ny avtale som reduserer kostnadene deres.

Det er ofte bare snakk om å få hentet inn forrige strømregning og gjøre en sammenligning som beviser at de vil komme vesentlig bedre fra det med avtalen du tilbyr.

Vi ønsker at du – og ditt foretak – skal ta posisjonen som den man kontakter i din region om man ønsker å få ned strømkostnadene.

Tjen 700 000 kroner eller mer som selvstendig salgskonsulent

Vi har per i dag 4 selvstendige salgskonsulenter som jobber i sitt lokale område. Det er derfor massevis av ledige områder over hele Norge som skal dekkes.

Salgskonsulenten som gjør det best for oss i dag er basert i Sandefjord og har allerede kommet opp i en årsinntekt på 750 000 kroner.

Så at du kan tjene 700 000 eller mer som selvstendig salgskonsulent er et tall som er hentet fra virkelighetens verden da en av våre selgere allerede har vist vei.

Det er heller ikke noe øvre tak på provisjon så vi ser frem til å gratulere første salgskonsulent som passerer en million i årsinntekt.

Vi ønsker også å understreke at vi kun samarbeider med seriøse, oppegående, og profesjonelle salgskonsulenter. Vi vil at du skal bygge deg en merkevare i lokalmiljøet som en troverdig og etisk salgsrådgiver som hjelper bedrifter å redusere strømutgiftene sine.

Om vi ser antydning til at du bare lar deg friste av raske penger og ikke tenker på kundens beste vil du ikke få noe avtale med oss.

Ditt eget selskap

Vi inngår en forhandleravtale med ditt foretak. Om du ikke har ditt eget foretak i dag er det enkelt og gratis å etablere et enkeltmsannsforetak.

Vi utbetaler provisjon til deg 2 ganger månedlig for salgene du har gjort (henholdsvis den 5 og 20 hver måned).

Merk at du også står fritt til å ta på deg andre salgsoppdrag – og selge andre produkter til de samme kundene. Det legger ikke vi oss borti så lenger du gjør en seriøs og god jobb for oss.

Om du driver et salgsbyrå har du derfor også mulighet til å dedikere en selger til dette oppdraget – og få en fin ekstrainntekt til ditt selskap.

Slik lykkes du som kraftselger

Vi vil gjøre det vi kan for at du lykkes og vil dele våre beste tips for at du tjener mest mulig raskest mulig. Her er noen punkt som vil hjelpe deg veldig godt i gang:

  • At du har et godt produkt å selge. Det ordner vi for deg.
  • At du har gode provisjoner på salg. Det ordner vi også for deg.
  • At du vet hvilke bedrifter som har størst behov og mest å tjene på å kjøpe hos deg. Her vil vi hjelpe deg med gode og konkrete tips.

I tillegg bør du ha:

  • God erfaring fra oppsøkende salg mot bedrifter
  • Evne å starte med salgsaktiviteten så fort som mulig. Det blir ikke nye kunder uten at du hiver deg ut i det og kontakter potensielle kunder.

All erfaring tilsier at det er oppsøkende selgere som gjør det best. Det betyr at du fysisk besøker bedriften og får kopi av forrige strømregning for en sammenligning. Deretter beviser du til dem at de vil spare gode penger ved å bli kunde hos deg.
For å jobbe på denne måten er det derfor en stor fordel om du disponerer egen bil.

Vi er åpen for å se på andre salgsmetoder (salg via telefon e.l.), men vår erfaring er at du vil tjene vesentlig bedre på å gjøre fysiske kundebesøk.

Vårt fokus er på salg til bedrifter (ikke privat) da det er her du har størst potensial til å få en solid og god inntekt. 

Hører dette ut som en mulighet som kan passe for deg eller ditt selskap? Da ser vi frem til å høre fra deg. Kontakt oss raskt og enkelt ved å bruke «Start dialog» knappen under. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin