Thuasne Scandinavia søker salgspartner for Norge

Thuasne er et av verdens mest respekterte og etablerte selskaper innen hjelpemiddelindustrien. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1847 i St Etienne, Frankrike, og eies fremdeles av den samme familien. Skandinavia etablerte seg for alvor i 2010 og har i dag avtaler med flere av Sveriges fylkeskommuner, samt private forhandlere og partnere i Danmark, Finland og Norge.

Vi søker en distributør eller agent for hele Norge til våre produkter innen ortopedi. Dette er ortoser (bandasjer), både myke og mer avanserte i karbonfiber og aluminium. Vi har i dag salg av disse produktene i Norge, men vi ønsker at en distributør eller agent skal utvikle virksomheten.

Vi leter etter et selskap som jobber på dette området og som har et utviklet nettverk overfor kundegruppene. Denne muligheten er interessant fordi Thuasne er et meget anerkjent selskap i bransjen med produkter av høy kvalitet. I tillegg er det eksisterende salg og en kundebase som skal utvikles.

Passer denne muligheten for ditt selskap? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Selskap

Thuasne Scandinavia AB

Kontaktperson

Per Wallén

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »