ThermoEyes søker salgsagenter

ThermoEyes er i kontinuerlig vekst, og vi ønsker å ta imot søknader fra personer med relevant erfaring som ønsker å jobbe som salgskonsulenter mot bedriftsmarkedet. ThermoEyes står bak et nytt forebyggingstiltak som er godt i gang med å øke sikkerheten i mange samfunn rundt i Europa, Asia og Sør Amerika. Nå står Norge på vår liste og vi er på jakt etter dyktige selgere til vårt team som kan hjelpe oss å nå nye høyder. Vi er lokalisert i Oslo, men våre samarbeidspartnere innen salg vil kunne jobbe fra hvor som helst. Største salget som har blitt closet hittil av en av våre dyktige selgere er til en dansk sikkerhetsgigant som blant annet har ansvaret for sikkerheten på Kastrup flyplass i København.
Vi har skapt en software (app) som kobles opp mot et termografisk kamera som er knyttet til en tablet (ThermoEyes tablet camera) som er vår hardware. Denne plasseres i en hvilken som helst inngang og leser av forbipasserendes temperatur innen få sekunder. Om det blir detektert høyere temperatur enn tillatt (man velger antall grader selv i appen) vil administrator få direkte beskjed via App og E-post. Vår Tablet camera kan til og med kobles opp mot en trådløs dørlås som automatisk vil låse seg om det går en alarm (DanaLock V3). ThermoEyes tablet camera kan også stilles inn til å detektere om forbipasserende har på seg munnbind eller ikke, og deretter instruere vedkommende til å ta det på. Alle disse funksjonene kan enkelt stilles inn av administrator.

Etter det vi har sett, mangler en slik løsning på det norske markedet. Nærmeste man kommer er store termografiske kameraer som noen flyplasser er utstyrt med. Teknologien de bruker der er helt lik som vi bruker i vår ThermoEyes Table Camera, men siden de måler temperatur på større folkemengder, er deres utstyr veldig kostbart.
Målet vårt er å få denne teknologien ned til mindre forbrukere, for å gjøre deres hverdag tryggere. Ikke minst gjøre hverdagen til bedriftseiere og deres kunder mer trygge slik at de kan komme seg opp på bena igjen etter denne vanskelige tiden de har strebet seg i gjennom.

Vi eier hele verdikjeden siden vi selv står bak software, og all informasjon går via våre servere og databaser er på nordiske servere. Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig, og spesielt til de mest vanskeligstilte landene, og har derfor fra begynnelsen satset internasjonalt. Vi har allerede solgt våre produkter og tjenester i Bolivia, Argentina, Paraguay, Chile, India, Danmark, Sverige og Norge.

Selskap

ThermoEyes

Kontaktperson

Juan Carrasco

Telefon

400 31 327

Nettside

thermoeyes.eu

Salgsagenter søkes

Vi har satt mål å øke salget i Norge. Det vil være det geografiske området hvor våre nye salgsagenter opererer. Vi sikter stort sett mot store og mellomstore bedrifter for å selge i større antall, men alle leads er gode leads.

Vi gir produktopplæring til alle selgere før oppstart, tilgang til vårt CRM-system hvor alle vil få god oppfølging og markedsføringsmateriale. Vi sørger for at alle selgere har nok leads.

Med tanke på kosten på produktene vi selger, vil det ikke være demoer tilgjengelige for alle selgere. Måten vi skal løse dette på er at vi kjører ut et demoprodukt til dit det er behov i en presentasjon.

Prisen per enhet er 24 000,- (Tablet, software og app)
Provisjon per enhet for salgsagentene vil være 6000,-

Det finnes muligheter for kvantitets rabatt til kundene.

For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Juan Carrasco (telefon: +47 465 04 916).
Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin