Bli vår representant i Norge

Om Theca

Theca er en veletablert dansk møbelprodusent, som ble grunnlagt i 2005. Hovedkvarteret vårt ligger i Risskov, Danmark. Vi har to fabrikker i Litauen med mer enn 700 ansatte og vi håndterer opptil 3500 individuelle bestillinger per uke. Produktene våre selges for tiden i mer enn 45 land over hele verden. Theca eier også merket Flexlux, som først og fremst spesialiserer seg på hvilestoler.

Norge er et viktig marked for oss

Du vil være ansvarlig for B2B-salget av våre merkevarer Flexlux og Theca i Norge. Vi har allerede et svært sterkt kundegrunnlag i Norge, men har ambisjoner om mye mer. Våre norske kunder er møbelforhandlerkjeder, interiørdesign og livsstilsbutikker som jobber med / offline, omnikanal og klassisk detaljhandel. Du vil være ansvarlig for å utvikle nåværende kundesamarbeid og skape vekst gjennom nye kunder og forhandlere. Norge er et viktig marked for oss!

Personen vi søker

Du er en profesjonell og ambisiøs person som har god kunnskap om norsk møbelindustri. Du har allerede et sterkt nettverk av beslutningstakere i «Living» -segmentet i Norge, både på kjede og butikknivå. Du forstår de kommersielle suksesskriteriene i Norge. I dag har du sannsynligvis et vellykket byrå og kan se Flexlux / Theca som en spennende mulighet for forretningsutvikling med nydelige skandinaviske møbler.

Vi tilbyr en ekstremt attraktiv forretningsmulighet, der du sammen med dyktige partnere i Danmark og Litauen kan sette ditt preg på et vellykket og vekstorientert selskap. 

Vårt danske hovedkvarter ligger i Risskov nær Aarhus med et tilknyttet 900 kvm showroom.

Send din CV til CCO Allan Daugbjerg Olsen på e-post ao@theca.dk. Du er også velkommen på telefon 4012 8530 for spørsmål.

Selskap

Theca

Kontaktperson

Allan Daugbjerg Olsen

Telefon

+45 4012 8530

Nettside

www.theca.dk

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »