STARTE DIN EGEN FRANCHISE?

- Franchise Norge: Eksklusive franchisemuligheter

Hvis du er som veldig mange andre i Norge går du med en hemmelig idé om å drive ditt eget firma. Da kan det være lurt å vurdere franchising som franchisetaker. De som ønsker å bli selvstendig næringsdrivende kan selvsagt velge å gjøre det på egenhånd, men med franchising reduserer du risikoen i og med at franchise gir deg:

  • Påvist lønnsom forretningsmodell. Konseptet drives lønnsomt på andre enheter.
  • Ferdiglaget konsept. Hele selskapets virksomhet er ferdig definert og kan settes opp umiddelbart.
  • Support. Trening, opplæring og løpende rådgivning om driften.
  • Team. Man er en del av en kjede sammen med andre som driver tilsvarende virksomhet.
  • Stordriftsfordeler. De stordriftsfordelene som en kjede kan oppnå vil en individuell gründer ikke kunne oppnå i startfasen. Inkluderer ting som markedsføring, innkjøpsavtaler, IT-systemer, kundedatabaser, etc.

REGISTRER DEG UNDER OG VI GARANTERER:

- Alt helt gratis og uforpliktende!

Tilgang på spennende franchisemuligheter

Agenturer.no vil i samarbeid med How2Franchise Skandinavia sende deg tips om franchisemuligheter basert på interessene du oppgir i skjemaet under.

Adgang til praktisk informasjon om franchise

Om franchise er nytt for deg så kan vi sende deg manualer og annen relevant informasjon slik at du kan sette deg inn i hvordan franchise fungerer i praksis.

Tilgang på franchiserådgiver

Når du registrerer deg under så har du også mulighet til å avtale en konsultasjon med en franchiserådgiver på telefon. Dette er gratis og kan være svært nyttig om du ønsker mer informasjon om hvilke muligheter som kan passe best for deg.

Konfidensialitet

Din kontaktinformasjon vil bli registrert hos Agenturer.no og How2Franchise Skandinavia. Den vil ikke bli delt med noen øvrige parter uten eksplisitt samtykke fra deg. Du kan også når som helst bli slettet fra våre systemer via personvernsiden til Agenturer.no.

MOTTA TIPS OM FRANCHISEMULIGHETER