Start ditt eget eiendomsselskap

Har du en drøm om å starte ditt eget eiendomsselskap, men mangler egenkapitalen til å kjøpe en eiendomsportefølje? Enten du ønsker å relokalisere til sydligere breddegrader og bosette deg i Syd-Italia og selv drifte din egen leilighetsportefølje, eller du ser på dette som en hands-off investering er fullstendig opp til deg.

Men nå har du muligheten til å komme deg inn i det sterkt voksende ferie/eiendomsmarkedet i Syd-Italia.

Her kan vi tilby eiendomsporteføljer til en meget gunstig pris, enten du ønsker å leie ut på døgn og ukes basis, åremål, eller for den saks skyld videresalg, er det veldig gode muligheter til å oppnå en svært god avkastning på pengene dine.

Pakker

Vi tilbyr franchisepakker på 10 leiligheter fra kun 110 000 Euro. Pakken vil inneholde en blanding av 2, 3 og eventuelt 4 roms leiligheter som er beliggende i kort avstand (100-400 meter) til en nydelig strand. Du betaler altså kun 11 000 euro per leilighet. I tillegg til at du kjøper leilighetene inneholder pakken en komplett forretningsplan på hvordan du best skal forvalte investeringen din og drifte ditt nye eiendomsselskap og etablere deg som en Italiensk «proprietario»

Service/management

Vi tilbyr en total management avtale til våre pakke-kjøpere, men du kan selv velge hvilken del av virksomheten du ønsker å sette ut og hvilken del eller deler du selv ønsker å håndtere. Du betaler kun for det du benytter deg av.

Om du ønsker setter vi også opp ett nytt selskap for deg i EU som eier og kjøper av porteføljen og dermed optimalisere din netto avkastning.

Leasehold

Dette konseptet baserer seg på en leasingavtale hvor du som kjøper/investor kjøper bruksrettighetene til leilighetene for 30 – 60 år. Fordelen med en leasingavtale kontra å kjøpe en selveierleilighet er at du ikke har ansvaret, ei heller bærer kostnadene for det utvendige vedlikeholdet av leilighetene. Du bestemmer selv om du vil fornye leasingavtalen etter 30 år. Fornyelse av avtalen for ytterligere 30 år innebærer en re-investering på 50% av opprinnelig investering.

Området

Området er veldig populært både blant Italienske og utenlandske turister og gir svært gode leieinntekter. Spesielt i perioden April til og med September, men selv i lavsesongen holder klimaet seg mildt og deilig, spesielt for en lite bortskjemt Nordmann. Du finner alle de forventede fasiliteter i distriktet; flotte strender, restauranter og barer, offentlig kontorer, shopping, post bank, butikker osv.

Leieinntekter/kostnader

Du kan forvente mellom 6000-9000 Euro i leieinntekter i høy sesongen per leilihget. Hver leilighet har et kostnadsnivå på ca 2000 euro per år, dette inkluderer, kommunale avgifter, skatter, strøm og oppvarming. Så totalt sett bør du oppnå følgende årlige resultater per pakke;

  1. Du gjennomfører selv driften av virksomheten – 40 000 – 70 000 Euro fortjeneste
  2. Du benytter deg av vår management pakke – 30 000 – 60 000 Euro fortjeneste.

Leilighetene

Leilighetene holder en komfortabel, men enkel «budget-standard» og egner seg utmerket for feriebruk.

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »