SkyVac Norge AS innehar agenturet for SkyVac og SpinaClean produkter i Norge. Selskapet er eid av 3 personer med lang erfaring innen salg og import til renholdsbransjen. Vi er en motivert og innovativ gjeng som brenner for nyutvikling og vekst. SkyVac Norge AS har store ambisjoner og med de beste produktene i vårt segment søker vi etter ambisiøse agenter, som kan selge våre produkter til næringsdrivende innen både utvendig og innvendig renhold.

Produktene

SkyVac er et system for støvsuging i høyden. Med markedets sterkeste og letteste rør, og spesialtilpassede støvsugere, kan vi støvsuge i opptil 12 meters høyde fra bakkenivå. Dette minimerer behovet for lift, stilas og stiger, og letter arbeidet i forhold til HMS. Vi har rør som passer til alle behov, fra teleskoprør til ATEX-klassifiserte rør. Vekten på rørene er helt ned i 175 gram pr meter.

Kundene er alle som har behov for rengjøring i høyden. For eksempel kjøpesentere, lagerhaller, idrettshaller, kontorbygg, renholdsbedrifter, vaktmestere, osv. Det er også et stort marked for utendørs renhold av takrenner. Dette er et marked i sterk vekst og stadig flere ser nytten av å bruke våre systemer, og tilby sine kunder rens av takrenner. SkyVac har spesialiserte maskiner for nettopp slikt arbeid.

Spinaclean er produkter til utvendig renhold. Det inkluderer høytrykks vaskeutstyr, som overflatevaskere, høytrykksdyser og forskjellige lanser.

Agenter søkes

Vi ønsker agenter som kan selge dette bredt ut i markedet. Vi ser for oss både salg til renholdsbedrifter, til eiendomsbesittere, vaktmester/selskap, og småbedrifter som ønsker å tilby sine kunder en ny tjeneste. Det er også fullt mulig å selge til forhandlere av slikt utstyr.

SkyVac Norge AS kan tilby gode provisjoner og en produktgruppe som er i sterk vekst. Vi har produkter i toppklassen, men samtidig et spenn i produkt segmentet som favner de fleste. SkyVac i Norge er ganske nystartet noe som gir stor mulighet til å påvirke hvordan vi skal jobbe i Norge. Hos oss finner du en gjeng sultne og løsningsorienterte ledere som ikke er redd for å prøve nye ting.

Vi ønsker oss en ambisiøs agent, som er uredd og har tro på egne ferdigheter. Du er dyktig på oppsøkende salg, men har gjerne også et godt nettverk av potensielle kunder, som kan være med å sikre SkyVac sin posisjon i det Norske markedet.

Våre produkter er lette å forstå og fordelene er åpenbare. Noe som gjør dette til, basert på vår erfaring, et lettsolgt produkt.

Kundegrunnlaget er stort og vi ser for oss å ha flere agenter, for å kunne være landsdekkende.