Søk i reservasjonsregisteret

Tjenesten til Phonecheck er dessverre ikke lenger operativ. Om du har behov for vasking av lister B2C eller andre prospektlister på privatmarkedet er du velkommen til å kontakte oss. Det er mulig vi vet om andre leverandører som kan hjelpe dere. 

Selger du B2C og bruker telefonen som salgsverktøy kjenner du godt til reservasjonsregisteret. Du har ikke lov til å ringe personer som er reservert mot telefonsalg og er pliktig til å vaske lister mot reservasjonsregistret minimum en gang i måneden. Brudd på disse reglene kan føre til saftige bøter. 

Det eneste alternativet har vært å kjøpe kostbare ringelister og deretter betale for å vaske dem en gang i måneden. 

Inntill nå..

Ny løsning - Reservert eller ikke

Phonecheck gjør det mulig å sjekke reservasjonsregisteret direkte og umiddelbart få svar på om et telefonnummer er reservert for salg eller ikke. Det betyr i praksis at du kan bruke akkurat de listene du ønsker og på få sekunder finne ut om du kan ringe eller ikke. 

Det spiller ikke noen rolle hvor du finner telefonnummeret. Det kan være på 1881.no, via referanser, via Linkedin, på gamle ringelister, etc. I løpet av få sekunder vet du om nummeret er resevert mot telefonnsalg – og om det er et grønt nummer står du fritt til å ringe dem. 

Reservert eller ikke

Alle telefonnummer oppdateres hver natt mellom klokken 2 og 4.. Det gjør at du alltid er helt på trygg grunn i henhold til reglene for reservasjon mot telefonsalg.

Last ned søk

Du kan laste ned alle søk du eller dine selgere har gjort. Dermed kan du alltid dokumentere at alle oppringer gjøres i tråd med reservasjonsregisteret.

Ubegrenset med søk

Du og dine selgere kan gjøre så mange søk mot reservasjonsregisteret dere ønsker. Det er ingen begrensinger i antall søk.

Gratis prøveperiode & Gunstige priser

Du kan nå teste Phonecheck gratis i 24 timer. For å få en gratis prøveperiode må du registrere deg med kredittkort. Kortet blir først trukket hvis abonnementet er aktivt etter prøveperioden. Du kan enkelt avslutte ditt abonnement når du ønsker. Det finnes ingen bindingstid

Prisene for Phonecheck er også svært gunstige:

Silver

kr 1 250 per måned
  • 2 brukere
  • Ubegrenset med søk
  • Ingen bindingstid

Gold

kr 2 500 per måned
  • 5 brukere
  • Ubegrenset med søk
  • Ingen bindingstid

Platinum

kr 5 000 per måned
  • 5+ brukere
  • Ubegrenset med søk
  • Ingen bindingstid

Enkelt og oversiktlig

Phonecheck er enkelt og oversiktlig og bruke. Det er også det eneste salgsverktøyet i Norge hvor du kan sjekke hvorvidt telefonnummer er reservert på egen hånd. Verktøyet passer perfekt for alle bedrifter som jobber B2C og bruker telefonen som salgsverktøy.

Test gratis

Fyll ut skjemaet under for å bli videresendt til registreringsskjema som gir deg adgang til å teste dette verktøyet gratis 24 timer.