Er dere på jakt etter salgsagenter eller andre eksterne salgskanaler?

Vi har Norges største agentnettverk bestående av toppselgere, gründere, og salgsagenter. Gjennom Agenturer.no når dere ut til drømmekandidatene dere søker.

 • null

  SNARVEIEN TIL ØKT SALG

  Å knytte til seg agenter eller andre eksterne salgskanaler er ofte den korteste veien til økt salg da dette er personer som allerede er aktive i markedet du søker kunder.

 • null

  DERE TREFFER RIKTIG MÅLGRUPPE

  Gjennom nettsiden, agentdatabasen, og sosiale medier har Agenturer.no oppmerksomheten til titusenvis av aktive agenter og næringsdrivende som er åpen for nye forretnings- og salgsmuligheter. Dette gjør Agenturer.no til den definitivt ledende portalen for å finne eksterne salgskanaler i Norge.

 • null

  LANGT MINDRE RISIKO

  Å benytte eksterne salgskanaler er langt mindre risikabelt enn å ansatte egne selgere / åpne opp nye salgskontor.

 • null

  OPPFØLGING I SÆRKLASSE

  Alle våre kunder får tilgang på råd og ressurser på hvordan lykkes med eksterne salgskanaler. Premium-kunder vil også få personlig oppfølging og veiledning. Dere skal ikke bare finne de dyktigste kandidatene, men også få informasjonen som maksimerer sjansen for at dere lykkes optimalt.

Ofte stilte spørsmål

Hvem er Agenturer.no?

Agenturer.no ble startet i 2006, men siden har vært under ulike eiere. Siden 2014 er eier Appeler AS som også driver portalen Toppselger.no.

Daglig leder i Agenturer.no er Lars Hellestræ. Vi har også knyttet til oss flere egne agenter og ulike samarbeidspartnere innen områder av relevans for leverandører og agenter.

Les mer om Agenturer.no og hvorfor vi mener at selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg her.

Hva kan vi forvente å få ut av kampanje hos Agenturer.no?

Dere kan forvente å få god respons og finne dyktige kandidater. Vi jobber aktivt med hver eneste kampanje og har svært gode tilbakemeldinger fra mange bedrifter som har bygd agentnettverk, forhandlernettverk, og franchisenettverk gjennom oss. Sjekk noen av våre referanser lenger nede på siden.

Så langt i 2018 har over 95 salgsagenter / franchisetakere / distributører kontaktet annonsører på Agenturer.no for et salgssamarbeid. Dette tallet teller kun tilfellene hvor «kontakt knappen» i annonser blir brukt, og tar ikke høyde for henvendelser på telefon og hvor kandidaten har direkte kontakt annonsør på e-psot – så det er trolig nærmere dobbel så høyt.

Vi verdsetter både positive og negative tilbakemeldinger. Hvis du ikke oppnår ønsket respons i kampanjeperioden vil vi strekke oss så langt vi kan for at du skal oppnå resultatene du fortjener som annonsør hos oss.

Hvor mye koster det å søke gjennom dere?

Bruk tilbudsveiviseren under for å beregne en nøyaktig pris. Prisen vil avhenge av hvor mange regioner dere ønsker å annonsere i, hvilke kanaler muligheten skal promoteres i, og hvorvidt dere ønsker premium-oppfølging eller ikke.

Har dere noen referanser?

Ja, mange. Skroll ned på siden så finner du et utvalg av fornøyde kunder som har sendt oss referanse.

Hva bør annonseteksten inneholde?

Vi har skrevet en hel artikkel med tips for å skrive en effektiv annonse som du kan lese her.

Prøv å sette deg i leserens posisjon. Hvilken informasjon ville du vært interessert i å vite før du responderte på annonsen?

Fokuser på det viktigste i selskapet og med produktene dere selger. Ikke inkluder all historie og hele produktspekteret deres. Mindre informasjon kan gi en bedre annonse. Husk at annonsen er der for å fange interessen til salgsagenter og gi dem nok informasjon til at de ønsker å kontakte dere for flere detaljer. Du kan da inkludere alle detaljer i etterfølgende samtaler og korrespondansen med potensielle salgsagenter.

Velger dere en Premium-kampanje vil vi, om ønskelig, hjelpe dere med å skrive annonseteksten.

Vi ønsker agenter også utenfor Norge. Kan dere hjelpe?

Ønsker dere å bygge opp et nettverk med salgsagenter i andre europeiske land så tilbyr vi en spesialisert tjeneste. Les mer om den her.

Start søk etter eksterne salgskanaler nå

– Velg løsningen som passer dere i 5 enkle steg

La oss begynne!

0$

Takk - du hører tilbake fra oss veldig snart!

Ønsker dere agenter i hele Norge?
I hvilke regioner ønsker dere agenter?


Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Annonse på Agenturer.no

Agenturer.no er Norges største og ledende portal for nye forretnings- og salgsmuligheter. Din annonse promoteres på forsiden av Agenturer.no. 

Standard annonseperiode er på inntil 3 måneder (vi fjerner annonsen på forespørsel tidligere når dere har fått nok kvalifisert respons). 

Som kunde av Agenturer.no får dere også tilgang på kontraktsmaler og all annen informasjon vi har tilgjengelig om hvordan lykkes med salgsagenter. Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Tilbud på premium-pakke

Premium-pakken er den beste løsningen vi tilbyr. I tillegg til promotering av muligheten i sosiale medier og i nyhetsbrevet er følgende inkludert:

 • Hjelp til utforming av en effektiv annonsetekst / annonseoppsett.
 • Manuelle utsendelser til vår eksklusive agentdatabase! Dette er den største fordelen ved å investere i Premium-pakken.Vi vil manuelt sende ut henvendelser til agenter som er i deres målgruppe. Dette er vesentlig mer tidkrevende enn fellesutsendelser, men også desto mer effektivt.
 • Tett oppfølging gjennom hele søknadsperioden (3 mnd). Om ønskelig kan vi gi innspill på konkrete dialoger dere har med potensielle agenter. 
 • Premium-kunder får også en rapport med antall visninger og klikk deres annonse har generert. 


Pris for Premium er kr. 4 500,- eks. mva.Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Annonser deres mulighet til nye affiliates

Agenturer.no er Norges største og ledende portal for nye forretnings- og salgsmuligheter. Din annonse publiseres på forsiden av Agenturer.no. 

Standard annonseperiode er på inntil 3 måneder (vi fjerner annonsen på forespørsel tidligere når dere har fått nok respons). Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Promotering via sosiale medier?

Vi har i overkant av 10 000 toppselgere, gründere, og agenter som følger oss via sosiale medier. Vi sponser også oppdateringene vi deler slik at de genererer mest mulig respons.


Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Hva beskriver best hva dere søker?

Vi vet at det disse begrepene kan overlappe. Ikke noe å bekymre seg for. Bare velg det alternativet du føler passer best.

Salgsagenter

Selvstendig provisjonbasert selger

Franchisetaker

For dere med et franchisekonsept

Forhandler

Videreselger / distributør

Affiliate

Salgspartnere med online plattformer

Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Søker dere franchisetakere over hele Norge?
I hvilke regioner søker dere franchisetakere?


Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Søker dere forhandlere over hele landet?I hvilke regioner søker dere forhandlere?


Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Annonser deres franchisemulighet

Agenturer.no er Norges største og ledende portal for nye forretnings- og salgsmuligheter. Din franchisemulighet promoteres på forsiden av Agenturer.no. 

Standard annonseperiode er på inntil 3 måneder (vi fjerner annonsen på forespørsel tidligere når dere har fått nok respons). Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Annonser deres mulighet til nye forhandlere

Agenturer.no er Norges største og ledende portal for nye forretnings- og salgsmuligheter. Din annonse promoteres på forsiden av Agenturer.no. 

Standard annonseperiode er på inntil 3 måneder (vi fjerner annonsen på forespørsel tidligere når dere har fått nok kvalifisert respons). Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Utsendelse til vår kandidatdatabase

Vi har i overkant av 2 000 toppselgere, gründere, og salgsagenter som har registrert seg hos oss. Vi sender deres mulighet rett i innboksen til dem.


Du må gjøre et valg før du fortsetter

Neste steg

Pris for kampanje

eks. mva. er:

Fyll ut skjemaet under for å starte kampanje.

Last opp logo / eventuelle bilder

Hvis du ikke har en annonsetekst så hjelper vi dere med det etter bestilling.

Dine valg

BeskrivelseInformasjonAntallPris
Discount :
Totalt eks. mva.

START KAMPANJE

Noen av våre fornøyde kunder

Referanse fra Motoseal Components Oy

Vi är nöjda med allting med er. Det var gott hjälp med översättning av annonsen och alla andra saker vad gäller agenter och Norge. Sedan var vi positivt överraskade av mängden och kvaliteten av kontakter vi fick genom annonsen. Jag hade inga förväntningar med detta, men blev mycket positivt överraskad och nu har vi börjat jobba med en ut av kontakten. Tusen tack till Agenturer.no!

Janne Väkiparta

Referanse fra ITV Norge AS

Høyt nivå

Vi har nå i en periode på tre måneder benyttet oss av formidlingstjenesten fra Agenturer.no. Vi er særdeles godt fornøyd med resultatet så langt. Vi har fått meget god respons fra godt kvalifiserte kandidater over hele landet. Dette er et nettsted som kan anbefales til alle som ønsker å rekruttere agenter.

ITV Norge AS, OSLO
Ola Odde, 905 99 239

Referanse fra Euro Business School

Kan trygt anbefale Agenturer.no

Euro Business School (www.ebs.no) er Norges største konsulentselskap med fokus på trening og utvikling av salgsledere og selgere. Vi har brukt Agenturer.no for å finne forhandlere til å selge noen av våre verktøy og konsepter (www.ebs247.no) i områder vi ikke dekker selv. Vår erfaring med Agenturer.no og de som jobbe der er udelt positiv. Vi brukte flere kanaler for å finne forhandlere, men samarbeidet med Agenturer.no og gjennom annonsering i deres kanaler er det som definitivt har gitt oss flest og best potensielle forhandlere. Deres kanaler både på nett og trykte medier, samt serviceinnstillingen og forretningsforståelsen deres er alle viktige bidragsytere til at vi har kommet i mål med vår rekruttering raskere en vi hadde sett for oss. Jeg vil trygt anbefale Agenturer.no som bedrift og kanal til andre selskap som ser etter en kanal for å rekruttere agenter eller forhandlere.

Geir Landsgård
Salgsdirektør, Euro Business School
90 17 05 56

Referanse fra Proff Varetransport

Etter 3 uker hadde vi signert avtale med første salgsagent

Vi publiserte en annonse på Agenturer.no, oppfølging  og  service har vært svært bra. etter 3 uker hadde vi også signert avtale med første salgsagent, og vi er svært fornøyde.

Proff Varetransport
Christoffer Tegler

Referanse fra Hotel Express Norge

Hotel Express Norge har annonsert i Agenturer.no . Det har gitt mange, kvalifiserte henvendelser. Vi har fått avtaler med dedikerte selgere – og kan trygt anbefale Agenturer.no.
Før vi annonserte selv, kontaktet vi to tidligere annonsører som begge var fornøyd med tjenestene fra Agenturer.no. Nå kan vi føres på listen over fornøyd annonsør!

Med vennlig hilsen
Jan Harald Launes
98 25 57 06

Referanse fra VIMAX AS

Etablert 8 nye partnere gjennom Agenturer

Etter å ha annonsert etter samarbeidspartnere i diverse medier uten nevneverdig hell kom vi over Agenturer.no. Her traff vi målgruppen midt i blinken, og har på kort tid etablert 8 nye partnere. I tillegg har vi flere interessenter som vi jobber med. Agenturer.no  er seriøse, og yter meget god service og support til sine kunder. Vi er kjempefornøyde og kan varmt anbefale Agenturer.no  til andre med gode produkter. Vi vil definitivt fortsette vårt kundeforhold.

VIMAX AS,OSLO
Vigdis Knem

Referanse fra Vest In Vest AS

Rimelig og effektiv tjeneste

Vi har ved flere anledninger benyttet oss av Agenturer.no og har hver gang funnet de rette personene for å selge våre tjenester. Vi er meget fornøyde.

Per Arne Hanakam
Tlf: 928 01 292
Vest In Vest AS, BERGEN

Referanse fra Surfa Products

Vil bruke Agenturer.no igjen

SurfaProducts Scandinavia AS er en bedrift som importerer vannbasert, miljøvennlig impregnering som vi har salgsrettighetene på i Skandinavia. Vi leverer til flisbutikker, byggmarked, entreprenører, murere osv.

Vi er 6 fast ansatte samt at vi har noen salgsagenter som dekker deler av landet vi selv ikke er lokalisert.
I forbindelse med ansettelse av salgsagenter har jeg brukt agenturer.no flere ganger.

Det jeg liker veldig godt med agenturer.no er at det treffer de vi er på utkikk etter. Det er ikke så mange som responderer i forhold til en annonse i en avis, men de som responderer er alle stort sett kvalifisert for jobben. Dette gjør at jeg slipper å gå igjennom en stor søker-masse og hvor mange av søkerne ikke er relevant for stillingen.

For oss har agenturer.no funger utmerket, og til en fornuftig pris.

Ved senere ansettelser kommer jeg til å bruke agenturer.no igjen.

Stein Husvær
Daglig leder 
Surfa Products

Referanse fra LederNytt

Vi i LederNytt benyttet oss av Agenturer.no for å søke etter salgsagenter for salg av våre reklameløsninger. Vi er meget fornøyd med responsen vi fikk og ikke minst den gode oppfølgingen underveis. Dette har fungert for oss, og vi vil benytte Agenturer.no igjen for søk etter salgsagenter.

Med vennlig hilsen

Imran Jamil Naik

Referanse fra A/S Ferro-Bet

A/S Ferro-Bet har benyttet Agenturer.no sine tjenester for rekruttering av selgere (salgsagenter) i flere områder.

Agenturer.no har gjennom sin service, punktlighet, oppfølging, profesjonalitet og kunnskap gjort at samarbeidet med dem har vært en glede.

Gjennom å benytte Agenturer.no sine tjenester har vi hatt god respons og vi føler at våre ønsker og behov har vært svært godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Det er mange firma som kunne lært av Agenturer.no og deres profesjonalitet.

A/S Ferro-Bet vil med sikkerhet benytte seg av Agenturer.no igjen.

Jan Magne Andreassen
Daglig leder – A/S Ferro-Bet

Referanse fra ECOLINE AS

Seriøse henvendelser gjennom Agenturer

Vi kan trygt anbefale Agenturer.no til andre firmaer som ønsker å selge sine bedrifter/agenturer, eller finne samarbeidspartnere evt. nye produkter å jobbe med. Vi bruker fortsatt Agenturer.no for å finne kontakter vi kan samarbeide med fremover for å styrke/utvide driften i vårt eget firma.

ECOLINE AS, VESTMARKA, EIDSKOG
Erling og Elisabeth Hauer

Referanse fra Braathen Consulting AS

Svært godt fornøyd med Agenturer.no

Vi har gjennom en lengre periode benyttet Agenturer.no for å få tak i agenter som vil importere fra Kina. Vi er svært godt fornøyd med responsen og har på alle måter gode erfaringer så langt.Vi kan trygt anbefale Agenturer.no.

BRAATHEN CONSULTING AS, BERGEN
Thor Petter Braathen

Referanse fra Alcossebre Property

Trustworthy

“I consider Lars Hellestrae to be highly trustworthy, a downright decent person, and a great business partner with a very customer oriented mindset and focus on quality and results. I would not hesitate to recomend him.

Judith Archer,

Alcossebre Property

Referanse fra Esca Global Corporation AS

Esca Global Corporation AS har søkt etter agenter for sine produkter gjennom Agenturer.no, og er svært godt fornøyd med resultatet. Det har vært en rekke søkere, og det er inngått avtale med 2 agenter, samt at vi regner med å inngå avtale med en eller to til før påske. Disse annonsesidene fungerer.

Vi må også fremheve service og oppfølging som har vært svært god. Vi kan derfor gi vår beste anbefaling.

Med vennlig hilsen

for Esca Global Corporation AS

Jan Roald Myking

Referanse fra MVH House of Brands

Vi kan kun gi våre beste anbefalinger!

MVH House of Brands AS har det norske/skandinaviske agenturet for et antall ulike kvalitetsmerker innenfor kofferter og vesker.  I forbindelse med at vi nok en gang fikk muligheten til å ekspandere med en interessant merkevare i Skandinavia, måtte vi gjøre noe med salgskapasiteten vår.

Vi vurderte flere ulike løsninger og var innstilt på å sette inn annonser, men fant «agenturer.no» og tenkte – vi kan prøve, men hadde nok ikke den helt store troen på at det kom til å lykkes.  Så feil kan man ta.

Vi fikk et lite antall interessenter på vår annonse hos agenturer.no, men hvilken treff…  I løpet av kort tid hadde vi gjennomført et antall telefonintervjuer og lest igjennom den enkeltes dokumentasjon.  Vi fikk hjelp til kontrakter og det vi ellers ba om.

Profesjonell hjelp gjennom hele prosessen.

Vi kan kun gi våre beste anbefalinger!

Morten von Hafenbrädl
Daglig leder og eier

Referanse fra Scandinavian Watch Group

Vi hade under en tid undersökt möjligheterna att gå in på den norska marknaden med våra varumärken. Vi undersökte alternativa kanaler för att lokalisera agenter och hittade agenturer.no. Vi var nog lite skeptiska till att lägga ut vårt sökande, speciellt på en hemsida vi inte visste något om, i ett annat land. Det var dock oerhört glädjande att få professionellt stöd från första dag och redan första veckan efter utsatt annons få in de första kandidater. Till slut fick vi en kandidat vi omöjligen hade kunnat hitta på annat sätt än genom agenturer.no. Vi kan varmt rekommendera tjänsten!

Scandinavian Watch Group AB
Marknadsansvarig Don Frederiksen

Referanse fra Fazit Consulting

Svært fornøyd

Vi er svært fornøyd med annonsetjenestene og servicen til Agenturer. Responsen på annonsene har vært veldig bra, og vi har inngått avtaler med det antall agenter vi ønsket oss. Vi valgte å be om at annonsene ble fjernet før utløpstiden etter at avtalene var inngått fordi annonsene stadig genererte aktuelle kandidater. Vi kan trygt anbefale Agenturer.no og ser på annonsering her som en god investering.

Morten Stenersen
Fazit Consulting

Tlf: 97093606

Referanse fra Nemezis / Qbic

We put an ad with Agenturer.no. We wanted to find a commercial agents for Norwegian market. The response from pottential candidates was big and fast. At the end we have 3 strong candidates to represent our business in Norway. I deeply recommend Agenturer for everyone who is interested in Norwegian market.

Pawel Faszcza
Nemezis/Poland

Referanse fra STAR IMPORT & AGENTUR

Solgte vareparti gjennom Agenturer

Jeg har drevet med salg i mange år og måtte slutte av div. årsaker. Hadde da flere generalagenturer på ulike produkter. Jeg averterte disse på internett og brukte masse penger med heller magert resultat. Fikk så en tlf. fra noe som het Agenturer.no. Jeg tenkte: ”Nei, ikke flere bortkastede penger”. Jeg ble imidlertid overtalt til å forsøke. Etter å ha forsøkt en periode har jeg nå lagt inn en annonse til ca. kr. 3500,- og har hittil solgt restparti av varelager for 4x beløpet og har stadig henvendelser. Agenturer.no virker meget seriøse og har god oppfølging av kundene. Jeg angrer ikke på denne annonsen.

STAR IMPORT & AGENTUR, PORSGRUNN 

Anne Kari Solstad Schlanbush
Tlf: 355 11 985

Referanse fra TZ Holding

God respons

Har brukt Agenturer.no ved flere anledninger og kan trygt anbefale nettsiden. Har fått god respons hver gang, og høyt kvalifiserte kandidater.

TZ Holding, BERGEN
Terje Zackariassen
Tlf: 900 50 065

Referanse fra SmartBaby

Positiv overraskelse

Vi valgte å forsøke Agenturer.no som kanal for å tiltrekke oss nye agenter i Norge og hadde ingen store forventninger. I SmartBaby ønsker vi å jobbe med profesjonelle mennesker fordi dette speiler våre premium produkter innenfor lek-og-lær segmentet mot butikker og partnere og dette krever aktive mennesker med en profesjonell holdning. Vi har blitt overrasket over den gode responsen og har funnet flere dyktige samarbeidspartnere gjennom Agenturer.no. Våre gode erfaringer gjør at vi kan anbefale dette som kanal for alle som søker agenter og samarbeidspartnere.

for SmartBaby

Frank R. Gautvik

Daglig leder