De aller fleste norske bedrifter har en ambisjon om enten å selge direkte via nett eller generere kundeleads via nettsiden. Konkurransen om relevant trafikk fra søkemotorene er blitt høyere enn noensinne og SEO er derfor viktigere enn noen gang. 

Dette skaper et stort marked for oss og våre agenter. Vår oppgave er å få våre kunder på topp i Google og sørge for at de blir værende der.

Det er noe vi løser bedre enn de fleste. Vi har jobbet med 200 norske selskaper og 199 av dem klatret til til topps av Google med hjelp av våre strategier. 

Vi har i dag en ansatt selger som jobber i vårt nærmiljø, men vi ser et stort potensial for å bistå bedrifter over hele landet som ønsker en topplassering i Google. Derfor søker nå vi nå etter salgsagenter og salgspartnere. 

Salgsagenter søkes

Det skal være både attraktivt og lønnsomt å være vår agent. 

Du vil jobbe med et svært salgbart produkt som norske bedrifter etterspør og trenger.

I tillegg til dette har våre agenter evigvarende provisjon. Det vil si at du får en høy provisjon på alle inntekter så lenge kundeforholdet varer. Du vil på den måten ha alle muligheter til å bygge opp en solid og gjentakende inntekt for din virksomhet.  

Vi er åpen for samarbeid både med selvstendige selgere og mer etablerte salgsbyråer. 

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin