Selvstendige salgsagenter / forhandler søkes i hele landet

Supercook er en ny merkevare i Norge og vi ønsker forhandlere/selvstendige agenter i hele Norge.
Supercook er kjøkkenmaskinen som lager maten for deg.
Australia elsker den, Tyskland har skapt den og kokkene bruker den. Nå vil vi at også privatmarkedet i Norge skal få mulighet til å oppdage den. I Norge er det ikke vanlig med slike maskiner ennå, men i Europa og på profesjonelle kjøkkener er det veldig vanlig.

 • null

  Selskap

  SUPERCOOK SCANDINAVIA

 • null

  Kontaktperson

  Stefan Marx

 • null

  Telefon

  852 18 442

 • null

  Nettside

Du er enten selvstendig næringsdrivende eller forhandler der Supercook kan være et tilleggsprodukt eller ditt hovedprodukt. Vi er åpen for flere salgskanaler og potensialet er stort. Hvis du har kjennskap til Horeca markedet og er matinteressert er det en fordel. Men dette er også et produkt for

– familier i tidsklemmen
– de som ønsker å lage mer mat fra bunnen av
– de som trenger inspirasjon og oppskrifter
– hobbykokken som trenger en god medhjelper
– de som har allergier eller andre utfordringer

Om Supercook


Supercook er en tyskutviklet kjøkkenmaskin der kvalitet og funksjonalitet står i fokus. Supercook selges over store deler i Europa, Asia og Australia. Nå står Skandinavia for tur. Med ca. 5. 000 gratis oppskrifter, 13 funksjoner, app og WIFI er den et veldig moderne og innovativt produkt. Det dreier seg om presisjon, det er gøy og det gir perfekt resultat hver gang!

Supercook har vunnet mange tester i andre land og i Norge skriver f.eks. redaktøren i Mat fra Norge:

 «Av alle dingser jeg noen sinne har løftet over dørstokken til kjøkkenet er denne den mest avanserte. Her er det hi-tech så det holder, men maskinen viser seg å være forbausende lett å bruke.»

Gladkokken har testet den:
«Jeg har fått gleden av å teste en av de råeste kjøkkenmaskinene på markedet. Denne kan erstatte veldig mange av maskinene du har på kjøkkenet og i tillegg hjelper den deg å lage maten. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men dette er en ekte medhjelper på kjøkkenet.»

I Norge holder vi til i Nittedal og har showroom på Bislett i Oslo.
Importør Branch Group AS (etablert 2002)
www.supercook.no

Ta kontakt med oss på post@supercook.no merk e-posten med «Jobb». Eller ring oss på 852 18 442. Kontaktperson Stefan Marx. Vi gleder oss!