iTarget søker et mindre tm-byrå som samarbeidspartner til vårt konsept Animasjonsfilmer.no. Animasjonsfilmer.no leverer animasjonsfilmer til bedrifter i alle størrelser.

Animasjonsfilm er en strålende måte å presentere en bedrift, en tjeneste eller et produkt på, på en engasjerende og informativ måte. Flere og flere bedrifter benytter video i sin markedsføring. Animasjonsfilm kan benyttes på hjemmeside, sosiale medier, i salgsmøte, som e-postvedlegg, på stands, til opplæring og mye mer. Les mer om animasjonsfilmer her animasjonsfilmer.no, og se noen av våre tidligere prosjekter her referanser.itarget.no.

TM-byrå søkes

Vi ser etter et TM-byrå som ønsker et langsiktig samarbeid på salg.

Salget vil skje over telefon til kunder i hele landet. Vi stiller med lister på kunder som har åpnet eller klikket på våre e-postkampanjer. Her er det alt fra kunder som kjenner godt til oss og vurderer animasjonsfilm, til kunder som ikke husker å ha mottatt noe fra oss. Sistnevnte vil tilsvare en kald lead, men som er delvis kvalifisert da de på et tidspunkt har vist en viss interesse for produktet.

Betalingmodellen er som følger, med en gjennomsnittlig fordeling:

20 salg = 120,000,- per måned

50 salg = 300,000,- per måned

100 salg = 600,000,- per måned

200 salg = 1,200,000,- per måned

Prisene på de mest solgte produktene strekker seg fra 17.990,- til 29.990,-

Vi kan tilby svært gode provisjoner og et langsiktig og tett samarbeid på salg.