Xacta jobber med kvalitetsprodukter til barn og baby på det nordiske markedet. Våre viktigste kundegrupper er baby- og barnebutikker – samt leketøysforretninger og apotek. Xacta stiller svært høye krav til sine leverandører. Kvalitet, sikkerhet og design er noe vi krever fra alle våre leverandører.

Vi ønsker nå å utvide virksomheten vår i Norge og søker selvstendige selgere.

Våre merker

Jollein

Et veletablert nederlandsk selskap som har eksistert siden 1973. Her finner du et bredt spekter av babyprodukter og tilbehør.

Sun Seal UPF 50+ UV laget for Baby

Spesielt utformet materiale som er mykt, luftig og behagelig mot babyens hud, samtidig som den beskytter mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Samlingen består av UV-drakter og solhatter.

Alle våre materialer er sertifisert i henhold til Australian Standard (ARPANSA / Australian Radiation Institute). Vi bruker kun materialer som er vurdert med det høyeste solbeskyttelsesnivået, nemlig UPF 50+. UPF 50+ betyr at 98% av solens skadelige stråler blir filtrert vekk.

Selvstendige selgere søkes

Er dette merker du kan representere og selge i Norge? Xacta AB ønsker å komme i kontakt med selvstendige selgere som kan jobbe mot norsk varehandel / butikker.

Vi vil jobbe tett med våre selgere i Norge og du vil få tilgang på kataloger, egen bruker i vårt admin-system, være medvirkende på relevante messer, etc.

Vi ser frem til å høre fra deg!