Lei En Nerd ble startet i 2008, hele tiden har Lei En Nerd hatt hovedfokus på å hjelpe bedrifter og privat personer. Vi holder kurs, drar på hjemme besøk etc. Lager nettsider, hosting osv. Alt du måtte trenge en Nerd til. I 2017 har Lei En Nerd også startet med oppkjøp av konkursbo. Vi tar nå skrittet videre ut til salg av produkter som vi har kjøpt.

Produktet som skal selges 

Office Professional 2016 er produktet som skal selge, denne lisensen koster 5200,- hos Microsoft, men etter oppkjøp av diverse konkursbo så sitter vi på ca 10 000 lisenser av denne typen. Pakken inkluderer programmene Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Pakken fungerer kun til Windows.

Mac har annen pakke som vi kun har begrenset antall av ca 200.

Ved kjøp av denne pakken trenger du aldri å fornye din lisens igjen da denne aldri går ut på dato som ved office 365 som må fornyes hver eneste år.

Andre lisenser som Microsoft Visio 2016 og Project Professional 2016 eller windows 7 og 10 lisenser kan også selges.

Det er også slik at etter et eventuelt salg så får kjøper support ifra Microsoft da det er et Microsoft produkt. Det er dog naturligvis ikke lov å si at man representerer Microsoft.

Selg med 50 prosent rabatt og få tilsvarende høy provisjon per salg

Alle lisenese kan selges for under 50% av kjøpsprisen i butikk. Det utbetales 50% av dette igjen i provisjon. Prisen og provisjon kan diskuteres med eventuelt partner.

Det er 100% lov å selge disse lisense da EU i 2016 Fremla en lov om at det er lov å selge lisenser som ikke brukes.

Man kan selge til hvem man vil. Privat personer som bedrift. Men unngå å selge til store it bedrifter. Disse har som regel egne avtaler med Microsoft.

Jeg ønsker meg en partner eller en bedrift som kan hjelpe til å bli kvitt alle disse lisensene.

Ser frem til å høre fra deg.