Selg markedets mest innovative automasjonsløsninger

AutUP tilbyr komplette systemer for industriell automatisering og IoT. Med kombinasjonen av utprøvd og testet maskinvare og programvare fra erfarne leverandører og AutUP ekspertise, kan vi levere skreddersydde løsninger til alle våre kunder. 

Produktene

Automasjonsutstyr- og tjenester:

Salg av hardware og prosjekter/tjenester innenfor automasjon/Industri 4.0-prosjekter. Vi tilbyr løsninger som styrker våre kunder med data ved å dra nytte av nye teknologier innen industriell automasjon. Vi er en leverandør av automasjonssystemer som er svært tilpassbare og skalerbare.

Målgruppe for salgsaktivitet: Leverandører av automasjons løsninger- og prosjekter. OEM (originale utstyrsprodusenter), fabrikker, bygninger, prosessanlegg og kraftverk

SymptomSense:

Enestående mulighet til å bli med i kampen mot nåværende og fremtidige epidemier og pandemier. Akkurat som en metalldetektor oppdager metall, oppdager dette produktet forhøyet temperatur, luftveisproblemer og andre kjente symptomer. SymptomSense kan bli plassert ved inngangen til sykehus, kontorbygg, skoler, flyplasser, kjøpesentre, regjeringsbygg og lignende.

Målgruppe for salgsaktivitet: Sykehus, Sykehjem, kontorbygg, skoler, flyplasser, kjøpesentre, offentlige bygg, stadioner, militær og lignende

Salgsagenter søkes

Vi ønsker en salgsagent for automasjonsløsninger og en agent for SymptomSense. Til begge agenter tilbys det gode provisjonsbaserte betingelser og mulighet til å jobbe med industriens mest innovative løsninger.

For automasjons løsninger og tjenester: Erfaren selger som har kontakter innenfor industrielle miljøer og har erfaring med salg innenfor automasjon. Det er ønskelig med en salgsagent med et eksisterende nettverk innen industri og OEM (originale utstyrsprodusenter). God teknisk forståelse er en fordel.

For SymptomSense: Erfaren selger med et bredt nettverk i flere bransjer. Mulighet til å jobbe med et samfunnsnyttig produkt som bidrar til å redusere skadeomfanget av den pågående men også fremtidige pandemier i hele Norden.

Selskap

AUTUP AS

Kontaktperson

Armaan Kamboj

Telefon

977 75 497

Nettside

www.autup.no

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin