Scott Candy A/S ble etablert vinteren 2017 og vi vil omsette for ca 25 millioner allerede i år. Vi er grossist av sukkervarer og sukkerfrie varer fra hele verden. Det er over 900 artikler i sortimentet. Kjente merker som M&M, Dumble, Skittles og en mengde egne agenturer er noe av det vi tilbyr. Vi har store ambisjoner og ønsker å være den ledende sukkervaregrossisten om få år.
Kontor og lager er i egne lokaler på Lønningshaugen like ved Flesland flyplass.

Vi søker nå etter agenter over hele landet som kan presentere og selge Scott Candy inn som en totalleverandør av godteri.

Godteri er attraktivt som mersalg for veldig mange butikker og kjeder. (Elkjøp, Jula, Biltema, Plantasjen, Nille, Power og Clas Ohlson er noen av kjedene som tilbyd godteri i tillegg til sitt vanlige sortiment. Vi leverer ikke til disse, enda….)

Jobben er oppsøkende salg mot nye kunder. Den vil passe for deg som er på veien med andre agenturer i dag. Markedet er veldig stort; f.eks kiosker, snackbarer, souvenir butikker, bensinstasjoner, dagligvare, campingplasser, kafeteriaer, veikroer, lekeland, salg til skoler i forbindelse med arrangementer (17mai e.l) Vi har produkter for alle som ønsker mersalg med god margin til sine butikker.

Litt om deg. Du liker oppsøkende salg og utfordringer, du er strukturert og har eget firma i dag med andre agenturer og kunder. Du liker å styre din egen hverdag og trives på veien.

Du vil ”eie” kunden, dvs vi betaler provisjon på alt salg til de kundene du skaffer, også når de bestiller direkte fra vårt lager.

Vi ser for oss en agent i Nord-Norge, en i Midt-Norge, en på Østlandet/Sørlandet og en på Vestlandet.

Vi tilbyr et stort sortiment og en helt ny webside hvor kundene enkelt kan bestille varer.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på mail@scottcandy.no