Programmet «Salgsvekst»

Salgsvekst leveres av Mogi AS i samarbeid med Agenturer.no. Programmet er forbeholdt kunder og medlemmer av Agenturer.no.

Hvem er Mogi AS?

Mogi (mogi.no) er et operativt rådgivingsselskap med erfarne medarbeidere som er kjent for å gjennomføre prosjekter til avtalt tid og kostnad.

Deres kunder opplever økt lønnsomhet gjennom smart og effektiv kundevekst. De har hjulpet små og større virksomheter i en rekke ulike bransjer å oppnå sine målsetninger gjennom innovative salgsstrategier.

Som medlem i Agenturer.no får dere en samarbeidspartner med spisskompetanse til å identifisere, forstå og gjennomføre prosjekter for økt kundevekst.

Vekst 2022

Gjennom medlemskapet i Agenturer.no får utvalgte medlemmer muligheten til å delta i programmet «Vekst 2022»

Passer for deg som ønsker:

 • Økt omsetning i 2022 gjennom effektivt SALG
 • Resultatbaserte MODELLER
 • Nye og forutsigbare SALGSKANALER

«Vekst 2022» er tilpasset både b2c og b2b.

Gratis strategisamtale

Som medlem i Agenturer.no får du en gratis – 100% uforpliktende strategisamtale med en «smakebit» på programmet Vekst 2022.

 1. Du blir kontaktet av Mogi og dere finner en tid som passer for dere
 2. Samtalen (telefon og/eller Teams) er en time hvor Mogi blir mer kjent med deg og din bedrift
 3. Du får konkrete og praktiske SALGS strategier som du kan bruke i 2022
 4. Ønsker du bistand og Mogi har muligheten til å hjelpe deg mer, så anbefaler Agenturer.no første del av programmet «Kundevekst 2022»

Strategisamtalen gjennomføres av svært erfarne konsulenter hos Mogi. Henholdsvis:

 • Bo Andersson ((tlf. 95982582, bo@mogi.no) – Operativ rådgiver med omfattende erfaring fra å utarbeide og operasjonalisere endringsprogrammer innen salg og service for små og mellomstore bedrifter i tillegg til større konsern innen utvalgte bransjer. Har selv erfaring fra å ha startet en rekke selskaper innen salg og service siden tidlig -90 tallet.
 • Morten Nygaard – Rådgiver med omfattende erfaring fra kvalitetsledelse av salg og service miljøer i store og små selskaper. Spesialkompetanse innen bruk av eksterne samarbeidspartnere i leveransekjeden, forretningsutvikling, og digital markedsføring.

De vil se på ditt selskap, gjennomføre en times konsultasjon med deg, og deretter sende en skriftlig oppsummering med konkrete forslag for hvordan dere kan oppnå salgsvekst. En typisk oppsummering inkluderer:

 • Få innspill på hvordan dere kan effektivisere salget
 • Hvordan resultatbaserte modeller bør bygges opp
 • Nye og forutsigbare salgskanaler

Tilbudet er gratis til medlemmer og kunder av Agenturer.no (ordinær pris kr. 7 500,- eks. mva.). Er du ikke medlem så kan du melde deg inn her – og medlemskapet vil også gi din virksomhet en rekke andre fordeler.

Mye å vinne (og ingen risiko)

8 av 10 bedrifter som benytter tjenesten får nye og effektive salgsstrategier som skaper salgsvekst. Er du blant de 20 prosentene som «Vekst 2022» ikke er nyttig for så forteller vi deg dette med en gang – og alt du har «tapt» er noen få minutter i en hyggelig telefonsamtale.

Fyll ut skjemaet under for å bestille en gratis strategisamtale eller ring Bo Andersson på telefon 95982582.

Mogi åpen