Salgssuksess i 39 år – Partner søkes

Samarbeidspartner med mulig for overtakelse av et aktivt firma med gode utviklingsmuligheter søkes.

Selskapet ble etablert i begynnelsen av 80 tallet og driver med leieproduksjon -import -export – engro – detail  innen følgende brancher.

  • Spesialrengjøring produkter for husholdning- bil -båt -caravan
  • Praktiske husholdningartikler
  • Helse-/ velværeprodukter

Produktene har blitt et varemerke på grunn av  langvarig markedsføring.

Firma har utviklet mange produkter som ble patentert og leieprodusert av selskapet i Italia,Tyskland, Kroatia, og Kina. Produkten ble solg med stor suksess gjennom TV Shop i Europa -USA-Japan -Kina. 

Tysk dagligvarekjeder som Tengelmann og Plus er noen av våre kundegrupper.

I Norge selges våre produkter gjennom Jernia og i Fargehandel-bransjen.

Selskapet har vært utstiller siden etablering  av  Boligmessen i Norge. Messesalg er i dag 60 % av firmaet omsetning som gir høy overskudd med lite fast ansatt personal og innleid personal.

Vi driver også en detaljforretning på 150 2m med et høytlager på 250 2m med lav husleie og en  etablert Nettbutikk som har god  med bra overskudd i mange år.

På grunn av alderdom og ingen i familien som kan overta selskapet har den rette person som liker og har vært aktiv i handel, store muligheter til å drive dette firma med økende suksess videre. Selskapet har nye unike  patenterte produkter og en ferdig utviklet markedsføringskonsept for disse. Dersom du eller ditt selskap har interesse og ønsker mer informasjon så ta  kontakt med Lars Hellestræ på telefon 41 21 41 41. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin