Salgspartnere søkes til nyskapende app som fremmer lokal handel

FNDR er en plattform som gjør det enklere å handle lokalt enn på nett. Brukere handler fra sofaen, akkurat som på nettet for øvrig, men istedenfor å åpne apper som viser deg produkter som er på den andre siden av kloden, åpner du appen som viser hva som finnes i din by.

Dermed sparer du tid; du sparer miljøet for utslipp i forbindelse med frakt fra den andre siden av kloden, og – på sikt – så sparer du norske jobber også. Er det ikke hyggeligere å ta en tur til byen enn å stå i kø på postkontoret?

FNDR er live i Oslo og Arendal. 8 nye byer har startet påmeldingsprosessen, og 9 byer til har signalisert ønske om å bli med.

Selskap

Fndr AS

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Nettside

www.fndr.no

Vi brenner for butikker på gateplan

FNDR er ikke den eneste som ønsker å sloss for lokalmiljøet. Temaet er i vinden om dagen, etter mange måneder med overskrifter om butikkdød i avisene. Vi er de eneste som kjemper for fysiske butikker (vi driver ikke med hjemlevering; vi mener enda mer hjemlevering enn i dag blir kroken på døra for byene våre).  Vi gjør dette uten å benytte oss av reklame, og uten å benytte oss av persondata. Alle våre brukere er helt anonyme. Vi brenner for butikker på gateplan. Derfor har vi laget et risikofritt produkt: det er ingen oppstartskostnader og ingen faste kostnader. Kun “no cure no pay”. Og 24 timers oppsigelse. Ingen rabatt-tvang. Og systemet er super-enkelt å bruke.

Salgspartnere søkes

FNDR trenger både selgere i det korte løp, men også for å organisere salgsteamene når vi blir større. Per i dag selger vi inn produktet via byforeninger/næringsforeninger. Vi ønsker også å gjøre dette mer direkte. I tillegg kommer det en ny inntektsstrøm utpå våren. Det må da organiseres B2B telefonsalg. Den personen som utviser drive, resultater og verdier som er i tråd med FNDR sine, vil kunne lede salgsteamet i enten B2B eller B2C segmentet. Vi trenger også noen som kan selge inn FNDR til journalister. Hvis vi får til B2C segmentet slik vi planlegger, vil vi hyre minst 12 KAMer for å sikre geografisk ekspansjon. Det er her en rekke muligheter for dyktige selgere, agenter, og salgsbyråer. Har du tro på konseptet vårt og på at du kan bidra til å få fart på salget? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin