Kelcas Corporation er et 30-årig amerikansk oljeselskap med operasjonell virksomhet i Kentucky, Indiana og Illinois, hvor olje har blitt produsert siden 1896.

Skandinavisk eier og ledelse siden 2000 med et velrenommert team med en total bransjeerfaring på over 200 årsverk fra over 10 000 oljebrønner.

Selskapet står overfor sterk ekspansjon og søker flere kvalifiserte selgere. Våre nåværende selgere tjener mellom kr. 500 000 og 1 200 000 årlig.

Ønsker dine kunder en skattefri inntekt? Nå kan du selge det til dem!

Se teaser på et av våre prosjekter herOljebassenget i Illinois (pdf).

 • null

  Selskap

  Kelcas Corporation

 • null

  Kontaktperson

  Lars Hellestræ

 • null

  Telefon

 • null

  Etablert

  1988

 • null

  Nettside

Historisk god avkastning og helt unik skattefordel

Kelcas Corporation har levert, og fortsetter å levere, stabil og høy avkastning for investorer. Noe som gjør investering via Kelcas Corporation desto mer lukrativt er at det er en helt unik norsk skattefordel på investering i oljeproduksjon i USA. Investorer betaler 0 % skatt til Norge. Dette er bekreftet direkte fra norske skattemyndigheter.

Vi bruker heller ALDRI investors kapital til å lete etter olje. Vi prøveborer alltid på vår egen kostnad, før noe som helst skjer med Investors kapital.

Investor kan også selv avgjøre når vi vet volum og trykk i brønn og kan da kan gi et ganske nøyaktig anslag på avkastningen, så kan investor bestemme når han vil delta.

Alle investorer får adgang til back-office med komplett oversikt over utviklingen i deres oljeinvesteringer.

Vi har i dag investorer som jobber i selskaper som Statoil, Lundin, diverse banker, Innovasjon Norge, etc.

 

Salgsagenter søkes

Vi ønsker nå salgsagenter som kan hjelpe oss å finne nye investorer. Det er en fordel om du har relevant bakgrunn og/eller interesse for finans og økonomi. Vi ser etter selvgående salgsagenter som kan initiativ og få ting til å skje.

Vi tilbyr svært attraktive provisjoner og god opplæring.

I Sverige er vi etablert med fem agenter som jobber for oss.

I Norge har vi per august 2018 to agenter som jobber for oss og gjør det svært bra. Det er derimot god plass til flere agenter i Norge så vi håper å høre fra det hvis du synes dette høres spennende ut.