Salgsagenter søkes til etablert selskap i byggebransjen

Etablert familiebedrift med over 60 års erfaring som produsent og leverandør til byggebransjen søker agenter i Midt-Norge og Nord-Norge

De har 25 egne fabrikker og jobber over hele Europa. I Norge har de vært etablert siden 1986 med en fabrikk og hovedkontor på Østlandet. I tillegg til fabrikk og hovedkontor har de 4 distrikslager i Norge og kjedeavtaler med alle ledende byggevarekjeder i Norge. Selskaet har solid økonomi med ca. 170 MNOK i omsetning i Norge og ca. 2 milliarder på konsernnivå.

 • null

  Selskap

  Oppgis ved kontakt

 • null

  Kontaktperson

  Geir Arne Gundersen

 • null

Produktene

I hovedsak vil du jobbe med takprodukter, betong, tegl og ståltakplater. Men agenter får tilgang til hele vårt sortiment som også innbefatter beleggningstein, granitt, infrastruktur, etc.
Anerkjent varenavn i bransjen, har ett godt rennomme både på produkter, priser og oppfølging.

Agenter søkes i Midt-Norge og Nord-Norge

Vi søker nå agenter som kan jobbe opp mot byggevarehus, kjedetilknyttet og selvstendige, entreprenører, ferdighusfirmaer, og andre naturlige kunder.

Som agent vil du få tilgang på avtaler i vårt system, full tilgang til alle våre kundelister, brosjyrer, etc. Support fra vår tekniske avdeling, deltagelse på salgsmøter, opplæring på rutiner og produkter, fabrikkbesøk på våre anlegg sammen med våre nåværende selgere og kunder. Du vil få samme opplæring og oppfølging som våre fast ansatte selgere.

Høres dette ut som en mulighet som kan passe for deg? Da ser vi frem til å høre fra deg.