Salgsagenter til klubbklær / utstyr søkes i hele Norge

Klubbsjappa.no er en totalleverandør innen klubb. Vi har agentur på flere profesjonelle sportsmerker i Norge.

Belgiske Jartazi Sportswear og Spanske Rasan, er sportskolleksjoner som selges direkte mot idrettsklubber i Norge. Begge merkene leverer komplett klubbkolleksjon og utstyr til idrettsklubber. Alt i fra drakter og treningsdresser til baller og kjegler.

Smartgoals er et nytt innovativt treningssystem. Systemet er interaktivt hvor du jobber med lys. Passer for fotball, landhockey, fitness og løping. Smartgoals markedsføres og selges direkte til klubber.

Selskap

Klubbsjappa.no

Kontaktperson

Per Ohrt

Telefon

22 22 77 00

Nettside

klubbsjappa.no

Sportsmerkene

Jartazi Sportswear er et Belgisk sportsmerke siden 1992. De har lager rett utenfor Brussel og har egen produksjon i Østen. Den mest kjente klubben som er sponset av Jartazi er KAA Gent. KAA Gent var i Champions League i 2017.

Rasan er et Spansk sportsmerke etablert i 1978. De har produksjon og lager rett utenfor Valencia. Klubber som CF Valencia, CSK Moscow og det spanske landslaget i Håndball er av de største klubbene som bruker Rasan.

Smartgoals er et patentert treningssystem som blir produsert i Nederland. Systemet brukes i dag av for eksempel Manchester United, PSV og en rekke andre topp klubber. Flere Norske toppmiljøer har fått øynene opp for systemet og flere har allerede kjøpt systemet.

Vi søker salgsagenter i alle regioner i Norge

Jobben går ut på å jobbe målrettet mot alle typer idrettslag og klubber i din region, selge inn klubbkolleksjonene og utstyr, samt følge opp klubbene i avtaleperioden.

Dersom du har salgserfaring, er selvstendig, har lett for å skape tillit og har kontakter inn mot klubber og idrettslag, kan du være riktig salgsagent for oss.

  • Du må være selvstendig næringsdrivende, disponere bil og telefon.
  • Gode betingelser etter nærmere avtale.
  • Du vil få et eksklusivt salgsområde.
  • Denne agentavtalen kan kombineres med andre avtaler.

Send søknad med CV til: klubb@klubbsjappa.no eller kontakt oss på telefon 22 22 77 00.