Firmapakken.no tilbyr et lønnsomt og interessant medlemskap for selvstendig næringsdrivende og smb-markedet generelt. Tjenesten er utarbeidet av Agenturer.no.

Vi har nå passert 100 medlemsbedrifter i Agenturer.no og har mange positive tilbakemeldinger fra eksisterende medlemmer. Vi er derfor nå klar til å kommerisalisere konseptet ytterligere med brandet «Firmapakken».

Derfor søker vi nå motiverte agenter som liker å jobbe med salg opp mot SMB-markedet og ønsker å bygge en solid porteføljeinntekt.

Om produktet

Firmapakken er er medlemskap som retter seg mot små-og mellomstore bedrifter. Du vil kunne tilby kunder et markedsledende fordelsprogram som inkluderer gode rabattavtaler med kjente leverandører (Thon Hotels, Norwegian, Regnskapstall.no, NorgesTaxi, Hertz, etc.).

I tillegg til dette har medlemmer mulighet til å tilby andre medlemmer eksklsuive fordeler. Det gir en vinn/vinn hvor medlemmet som tilbyr fordelen får flere kunder og resten av medlemmene får flere fordeler å velge mellom.

MEN Firmapakken er også langt mer enn et fordelsprogram.

Vi jobber mye med å tipse våre medlemsbedrifter om å tipse dem om inntektsbringende muligheter. Det inkluderer ledige agenturer i deres bransje, forretningsmuligheter, mersalgsprodukter, og direkte kundeleads. Dette tosidige-fokuset skiller Firmapakken fra alle konkurrenter vi vet om.

For mer informasjon om hva Firmapakken inkluderer så sjekk ut Firmapakken.no.

Om dine betingelser

Lykkes du så lykkes vi – så vi vil legge fordelene mest mulig til rette for at du kan få en solid inntekt og en motiverende arbeidshverdag med Firmapakken.

Vi tilbyr:

  • Gode provisjoner på nysalg (opptil 45 %)
  • Porteføljeprovisjon om du gjør noe oppfølging av egne kunder
  • Hjelp til å finne gode kundeleads
  • Salgsmateriell
  • CRM-system
  • Gode oppfølging

Vi kan også diskutere eksklusive områrder/bransjer om det gir mening.

Om deg/dere

Som en begynnelse bør du:

  • Ha ditt eget foretak
  • Ha god salgserfaring og tidligere resultater å vise til
  • Ha gode kommuniksjonsevner både muntlige og skriftelig

Vi kommer kun til å satse på maksimalt 3 agenter i 2019. Vi har ikke kapastiet til å gi ønsket oppfølging til flere enn dette. Når vi har 3 agenter som leverer stabilt – og har generert minst 100 kunder hver – vil vurdere om det er hensiktsmessig å utvide med flere agenter.

Så vi ønsker kun agenter som har ambisjoner om å få inn minst 100 kunder første år.

Vi ønsker å diskutere med hver enkelt kandidat hvilket arbeidsmetodikk som gir mest mening – og kan gi deg gode resultater raskest mulig. Vi vil sammen lage en plan for hvordan du kan få dine hundre første kunder.

Om du kun selger Firmapakken er det mest hensiktsmessig å jobbe på telefon og e-post. Erfaring med salg på telefon er derfor en stor fordel. Eventuelt om du selger andre produkter i fysiske kundebesøk er det også en mulighet å tilby Firmapakken som et mersalgsprodukt.

Vi ser frem til å høre fra aktuelle agenter og salgspartnere.