En eksklusiv B2B-agent søkes – Overta eksisterende nettsideNy mulighet 

Firmapakken.no tilbyr et lønnsomt og svært nyttig medlemskap for selvstendig næringsdrivende og smb-markedet generelt. Tjenesten er utarbeidet av Agenturer AS. 

Vi har nå passert 100 medlemsbedrifter og har mange positive tilbakemeldinger fra eksisterende medlemmer. Vi er derfor nå klar til å kommerisalisere konseptet ytterligere med brandet «Firmapakken».

Derfor søker vi nå en motivert agent som liker å jobbe med salg og markedsføring opp mot SMB-markedet og ønsker å bygge en porteføljeinntekt.

Selskap

Firmapakken

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Nettside

Firmapakken.no

Om produktet

Firmapakken er er medlemskap som retter seg mot små-og mellomstore bedrifter. Du vil kunne tilby kunder et markedsledende fordelsprogram som inkluderer gode rabattavtaler med kjente leverandører (Thon Hotels, Norwegian, Regnskapstall.no, NorgesTaxi, Hertz, etc.).

I tillegg til dette har medlemmer mulighet til å tilby andre medlemmer eksklsuive fordeler. Det gir en vinn/vinn hvor medlemmet som tilbyr fordelen får flere kunder og resten av medlemmene får flere fordeler å velge mellom.

MEN Firmapakken er også langt mer enn et fordelsprogram.

Vi jobber mye med å tipse våre medlemsbedrifter om å tipse dem om inntektsbringende muligheter. Det inkluderer ledige agenturer i deres bransje, forretningsmuligheter, mersalgsprodukter, og direkte kundeleads. Dette tosidige-fokuset skiller Firmapakken fra alle konkurrenter vi vet om.

For mer informasjon om hva Firmapakken inkluderer så sjekk ut Firmapakken.no.

Om dine betingelser

Lykkes du så lykkes vi – så vi vil legge fordelene mest mulig til rette for at du kan få en solid inntekt og en motiverende arbeidshverdag med Firmapakken.

Viktig: Alt salg via Firmapakken.no vil du som agent få provisjon på. Det betyr at du står fritt til å markedsføre Firmapakken.no i alle kanaler du ønsker og være helt trygg på at salg på Firmapakken.no tilfaller deg.

Det betyr også at vi kun har plass til 1 agent. Vi kan ikke ta inn flere agenter – da kun 1 agent vil ha eksklusivitet på alt salg via Firmapakken.no. 

Vi tilbyr:

  • Gode provisjoner på nysalg (opptil 45 %)
  • Porteføljeprovisjon om du gjør noe oppfølging av egne kunder
  • Hjelp til å finne gode kundeleads
  • Egen nettside (Firmapakken.no)
  • CRM-system
  • Gode oppfølging

Om deg

Som en begynnelse bør du:

  • Ha ditt eget foretak
  • Ha god salgserfaring og tidligere resultater å vise til
  • Ha gode kommuniksjonsevner både muntlige og skriftelig

Det er kun plass til 1 agent på dette konseptet så vi kommer til å være selektive. Vi vil se etter foretak/personer som evner å selge i flere salgskanaler (via nett, via telefon, via e-post, via kundebesøk, etc.). Det betyr at du bør ha betydelig erfaring med salg og markedsføring – og ha gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. 

Vi ser også etter en agent som ikke er «all talk – no action». Vi trenger en agent som er motivert og handlekrafig. Det er ikke interessant for noen av oss å kaste bort tiden på å snakke om ting som aldri skjer. Vi vil at du skal lykkes og tjene gode penger – fordi det er den eneste måten vi lykkes med denne satsingen på. 

Så vi ønsker kun agenter som har ambisjoner om å få inn minst 100 kunder første år. 

Vi ønsker å diskutere med hver enkelt kandidat hvilket arbeidsmetodikk som gir mest mening – og kan gi deg gode resultater raskest mulig. Vi vil sammen lage en plan for hvordan du kan få dine hundre første kunder.

Det er selvfølgelig helt i orden at du også jobber med andre produkter/tjenester, men vi forventer at du har kapasitet til å legge nok tid og ressurser i Firmapakken til at budsjetter oppnås. 

Vi ser frem til å høre fra aktuelle agenter og salgspartnere.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin