Salgsagenter søkes

Vobaro har målsetning om å være en komplett leverandør av alt det bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter trenger av profilerings- og gaveprodukter. Dette har resultert i at vi nå har et av Norges største utvalg innen firmagaver, profilartikler, profilklær, arbeidstøy, give-aways samt messe- og displayprodukter.

Alle våre produkter kan selvsagt leveres med firmalogo i form av trykk, broderi eller gravering. Våre messe- og displayprodukter leveres med design satt opp av en av Norges mest erfarne grafiske designere. Vi har fokus på kvalitet og er stolte av å føre produkter fra en rekke anerkjente produsenter og brands. Vi tilbyr dessuten spesialdesignede firmagaver som utvikles og produseres i samarbeid med norske og europeiske produsenter. Vi tilstreber selvsagt alltid rask levering og god service – og dette er noe vi også forventer at gjenspeiler seg hos våre salgsagenter.

Selskap

Vobaro

Kontaktperson

Geir K Røttingsnes

Telefon

410 38 886

Nettside

www.vobaro.no

Vi søker selvstendige B2B salgsagenter

Som vår salgsagent arbeider du selvstendig med eget hjemmekontor eller eget kontor. Arbeidstid og arbeidsomfang bestemmer du selv. Du får ansvar for å bygge opp og vedlikeholde egen portefølje. Det er store inntektsmuligheter for den rette. Vi søker etter salgsagenter over hele landet.