Vobaro har målsetning om å være en komplett leverandør av alt det bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter trenger av profilerings- og gaveprodukter. Dette har resultert i at vi nå har et av Norges største utvalg innen firmagaver, profilartikler, profilklær, arbeidstøy, give-aways samt messe- og displayprodukter.

Alle våre produkter kan selvsagt leveres med firmalogo i form av trykk, broderi eller gravering. Våre messe- og displayprodukter leveres med design satt opp av en av Norges mest erfarne grafiske designere. Vi har fokus på kvalitet og er stolte av å føre produkter fra en rekke anerkjente produsenter og brands. Vi tilbyr dessuten spesialdesignede firmagaver som utvikles og produseres i samarbeid med norske og europeiske produsenter. Vi tilstreber selvsagt alltid rask levering og god service – og dette er noe vi også forventer at gjenspeiler seg hos våre salgsagenter.

 • null

  Selskap

  Vobaro AS

 • null

  Kontaktperson

  Geir K Røttingsnes

 • null

  Telefon

  410 38 886

 • null

Vi søker selvstendige B2B salgsagenter

Som vår salgsagent arbeider du selvstendig med eget hjemmekontor eller eget kontor. Arbeidstid og arbeidsomfang bestemmer du selv. Du får ansvar for å bygge opp og vedlikeholde egen portefølje. Det er store inntektsmuligheter for den rette. Vi søker etter salgsagenter over hele landet.