En høyaktuell inntektsmulighet når alle jobber hjemmefra

De fleste er interessert i å tjene mer penger og derfor er diverse konsepter som lokker med ekstrainntekter veldig appellerende. Dessverre er det mange tvilsomme konsepter som lover inntektsmuligheter og kun gir inntekter til de som står bak konseptet.

Din egen telefontjeneste er derimot en reell innteksmulighet for personer som er ekspert på et fagfelt og ønsker å bygge seg opp en ekstrainntekt eller hovedinntekt.

Tjenesten har blitt høyaktuell i disse tider hvor fysiske møter er mer sjeldent. Nå kan du hjelpe konsulenter, rådgivere, psykologer, IT-eksperter, privatlærere, etc. og alle andre som kan hjelpe kunder over telefon til å bygge en solid ekstrainntekt hjemmefra. 

Det er også attraktivt løsning for bedrifter som ønsker nye inntektskilder i form av en betalt supporttelefon eller konsulttjenester over telefon.

Vi søker nå en salgsagent som kan bistå med salget av «Din Egen Telefontjeneste». 

Selskap

Agenturer AS

Kontaktperson

Lars Hellestræ

Telefon

41 21 41 41

Om tjenesten

Den tekniske løsningen er laget av dyktige utviklere som har hatt som formål å lage en fleksibel og brukervennlig løsning for at personer og bedrifter enkelt kan drive sin egen telefontjeneste. Agenturer AS bistår med salg og med å få på plass en dyktig salgsagent, men selve den tekniske løsningen driftes av en av Norges beste utviklere på dette feltet.

I tillegg til brukervennlighet byr plattformen på en hel del førsteklasses funksjonalitet. Blant annet:

  • Kunder får ditt eget unike telefonnummer. Ikke noe fellesnummer med tastevalg.
  • Betalingsevnen til innringer er avklart før du svarer på samtalen. De trenger ikke å tenke på dette.
  • Kunder kan sette faste åpningstider eller logge seg på og av på tidene de ønsker.
  • Om de er opptatt i en annen samtale eller av andre årsakser ikke er tilgjengelig så vil innringere få en sms med en gang kunden er ledig igjen.
  • Innringere kan få mulighet til å gi terningkast og tilbakemelding etter samtalen. Om de ikke er fonøyd kan de gis mulighet til å få deler eller hele kostnaden med telefonsamtalen refundert. Det gjør at rådgiver/konsulent også kan tilby en fornøydhetsgaranti.

Telefontjenesten fungerer som en komplett plattform. Det betyr at vi håndterer alt det tekniske. Kunden trenger egentlig bare et telefonnummer som telefontjenesten kan videresende dine innringere.

Salgspartnere søker

Vi søker nå kontakt med potensielle salgspartnere og affiliates. 

Vi har laget en fleksibel modell hvor du enten kan jobbe dedikert som salgsagent på dette, men om du et godt nettverk og kan bidra til å gi oss en håndfull kunder som «affiliate» så er det også helt innenfor.

Du får uansett:

  • Et overlegent teknisk produkt som vekker interesse og gir en reell innteksmulighet til dine kunder.
  • Gjentakende porteføljeprovisjon basert på samtalevolumet til dine kunder

Er dette noe som kan passe for deg?

Ta kontakt via kontaktknappen under og fortell litt om hvordan du kan bidra som salgspartner. 

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Legg igjen en kommentar