Salg av sterke internasjonale merkevarer innen brennevin

Pernod Ricard er et av verdens ledende selskaper innen vin og brennevin. Konsernet har en omsetning på i overkant av 9 milliarder Euro og 19.000 ansatte. Vi selger våre varer gjennom egne distribusjonsselskaper i 86 land. I Norge er Pernod Ricard en av de ledende importørene av vin og brennevin. Vår portefølje består av internasjonale sterke merkevarer som Absolut Vodka, Jameson, Havana Club, Martell, Chivas Regal, The Glenlivet, Ballantine’s, Beefeater m.fl. Vi er 19 ansatte i Norge og holder til på Majorstuen i Oslo.

Denne annonsen er ikke lenger tilgjengelig

Annonsen er utløpt eller fjernet av andre årsaker. Om du ønsker å se hele innholdet i annonsen likevel så må du være medlem av Agenturer.no. Er du allerede medlem så logg inn her. Hvis du ikke er medlem så kan du bestille medlemskap her

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Bli medlem

Du går glipp av muligheter akkurat nå hvis du ikke er medlem av Agenturer.no! Få flere muligheter og bedre avtaler for din bedrift ved å bli medlem.

MER INFORMASJON »

Laura Ashley søker franchisetakere

Laura Ashley er et gjennomtenkt konsept med en solid merkevareplattform og har en klar posisjonering i markedet. Laura Ashley har butikker over hele verden og utsalget skjer gjennom 170 egne butikker og 260 franchise butikker i 26 land.

MER INFORMASJON »