Høy inntjening og sterke merkevarer

Rexsa AS søker salgsagenter

Rexsa har i dag over 4000 aktive kunder. Vi tilbyr et produktsortiment på over 1000 artikler, med fokus på kjemi, rengjøring, vedlikehold og hygiene.

Rexsa er distributør av kvalitetsprodukter for merkevarene Norden Olje & Scantech som har vært på det norske markedet i over 30 år med mange lojale kunder over hele landet.

Rexsa selger også produkter fra andre kjente merkevarer i bransjen, som Vileda, ENI oljer og smøremidler, Birchmeier, Salt-X, Barriertech, Antibac, Hanske Companiet og Granberg.

Vårt markedsområde er innenfor bygg og anlegg, industri, entreprenører, hotell, transport. Vi selger også godt til offentlige sektor, som kommuner, skoler, og barnehager. 

I tilleggg selger vi komplette løsninger for desinfeksjon av overflater og har et bredt utvalg av hånd desinfeksjons produkter.

Selskap

Rexsa AS

Kontaktperson

Reidar Retzius

Telefon

48 13 28 01

Nettside

rexsa.no

Salg av kjente merkevarer - Høyt inntjeningspotensial

Som agent for oss jobber du ikke bare med sterke og etterspurte merkevarer, men du har også markedsledende betingelser. Alt salg som genereres fra dine kunder gjennom vår nettbutikk tilfaller også deg.  

Gode provisjonsbetingelser kombinert med attraktive produkter og god oppfølging fra ledelsen gir våre agenter et høyt inntjeningspotensial.

Noen av våre populære produkter:

Profesjonelle agenter søkes til vinn/vinn samarbeid

Vi ser etter profesjonelle agenter og har du eksisterende kontakter innen bygg og anlegg er denne muligheten helt ideell for deg. 

Du får:

  • Selge markedsledende produkter med stort nedslagsfelt
  • Svært gode betingelser
  • Enkle og velfungerende ordresystemer – ordrer fra dine kunder i nettbutikken tilfaller deg automatisk
  • Kundeleads – i tillegg til egne leads så hjelper vi deg med kundeleads i ditt område
  • Full opplæring og support etter behov
  • Jobbe med et selskap som satser på agenter (og har god erfaring med agenter) – og som ønsker å få til et langvarig vinn/vinn samarbeid

Er du agenten vi ser etter? Da vil vi gjerne høre fra deg nå.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin