Rexsa AS søker salgsagenter

Høyt inntjeningspotensial og sterke merkevarer

Rexsa retter seg primært mot små og mellomstore bedrifter over hele landet, og har i dag over 4000 aktive kunder. Vi tilbyr et produktsortiment på over 1000 artikler innenfor forskjellige kategorier, med fokus på kjemi, rengjøring, vedlikehold og hygiene.

Rexsa er distributør av kvalitetsprodukter for merkevarene Norden Olje & Scantech som har vært på det norske markedet i over 30 år med mange lojale kunder over hele landet.

Rexsa selger også produkter fra andre kjente leverandører og merkevarer i bransjen, som Vileda, ENI oljer og smøremidler, Birchmeier, Salt-X, Barriertech, Antibac, Hanske Companiet og Granberg.

Vårt markedsområde er innenfor bygg og anlegg, industri, entreprenører, hotell, transport. Vi selger også godt til offentlige sektor, som kommuner, skoler, og barnehager. Generelt har vi veldig god spredning på kundemassen.

Vi selger også komplette løsninger for desinfeksjon av overflater og har også et bredt utvalg av hånd desinfeksjons produkter.

Selskap

Rexsa AS

Kontaktperson

Reidar Retzius

Telefon

48 13 28 01

Nettside

rexsa.no

Salg av kjente merkevarer - Høyt inntjeningspersonal

Som agent for oss jobber du ikke bare med sterke og etterspurte merkevarer, men du har også markedsledende betingelser. Alt salg som genereres fra dine kunder gjennom vår nettbutikk tilfaller også deg.  

Gode provisjonsbetingelser kombinert med attraktive produkter og god oppfølging fra ledelsen gir våre agenter et høyt inntjeningspotensial.

Noen av våre populære produkter:

Vi søker nå etter salgsagenter for:

  • Vestlandet
  • Vestfold & Telemark
  • Agder
  • Oslo

Vi ser etter agenter som ønsker å prestere på et høyt nivå. Du er en selvstendig, sulten og erfaren selger, en «jeger», som samarbeider og bidrar godt i salgsteamet som du tilhører. Du liker å jobbe i et profesjonelt miljø hvor du kan fortsette å lære og utvikle din karriere.

Vi bruker salgsverktøy som BizClick og Super Office i kombinasjon med Nordeca Insight for å generere leads.

Sammen med våre samarbeidspartnere, Bring Warehousing AS & Bring Logistics AS, sender vi ut våre produkter fra vårt lager i Oslo innen 1-3 dager over hele landet.

Er du agenten vi ser etter? Da vil vi gjerne høre fra deg nå.

Del denne muligheten med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin