Hvis du er lidenskapelig opptatt av kaffe, og ønsker å starte din egen virksomhet, så kan Rave Coffee være den muligheten du leter etter. Rave Coffee er en britisk basert kaffe-butikk kjede som nå ekspanderer sin virksomhet til Skandinavia og vi kan tilby deg muligheter både som Master, Region og lokal Franchisetaker. Kombiner din interesse for kaffe med å drive din eget firma med svært høye inntektsmuligheter.

En av verdens mest populære drikker

Kaffe er en av verdens mest populære drikker. Daglig drikkes det mer enn to milliarder kopper kaffe. I de siste 8 årene har kaffe markedet økt med 15 % årlig og ifølge nye markedsprognoser antas det at kaffe markedet i Norge vil doble seg over de neste ti årene.

Det er kaffens popularitet og den rivende utviklingen av Kaffe butikker som danner grunnlaget for en fantastisk mulighet for deg som kaffe entusiastisk entreprenør.

Som en Rave Coffee Franchisetaker, blir du en del av ett internasjonalt nettverk av lidenskapelige entreprenører som entusiastisk driver sine egne virksomheter og antageligvis leverer verdens beste kaffe. Fantastisk kaffe begynner med kaffe bønnene, kvaliteten, hvordan de er ristet, behandlet avgjør hvor god kaffen kan bli.

Vi vil gi deg et fikst ferdig konsept, vi gir deg og dine ansatte all nødvendig opplæring, vi gir deg ett skrittvis system for oppstart, drift og markedsføring. Fordelene med vårt konsept er mange men det viktigste er at det er ett system for suksess. Dupliser vår mangeårige suksess innen kaffe-butikk markedet, du slipper å prøve å feile, du får oppskriften på hvordan du løser alle utfordringer for så vel oppstart, drift og ekspansjon.

Føler du at du har det som skal til for å lykkes, så hører vi gjerne fra deg.