Fordelsavtaler for medlemmer

Nedenfor finner du eksklusive fordelsavtaler for Agenturer.no. Det er viktig at du kun benytter disse fordelsavtaler for deg selv og ikke deler rabattkoder e.l. med andre parter. Det er ikke tillatt og vil bli oppdaget – og føre til eksklusjon fra Agenturer.no.

Når det er sagt så er det også svært viktig at du faktisk bruker fordelsavtalene. Så vi vil at alle fordelene skal bli brukt, men ikke at rabattkoder fra oss kommer på avveie.

30 prosent rabatt på Linkedkurs

Linkedin er en gullgruve for alle som jobber med B2B-salg. Du finner der uendelig med leads og verdifulle kontakter i alle bransjer. De som vet hvordan de skal benytte seg av Linkedin går aldri tom for kundeleads og genererer store deler av sine inntekter via denne plattformen. Likevel er det kun de færreste som vet hvordan man skal bruke Linkedin effektivt.

Christoffer Bertilsson er en av Skandinavias ledende eksperter på hvordan selge mer via Linkedin. I Linkedkurs lærer han deg alle de beste strategiene som gjør at du kan begynne å få kunder via Linkedin umiddelbart. Kurset er online-basert og du kan få adgang i dag.

Medlemmer av Agenturer.no har også 30 prosent rabatt på kurset. Trykk på knappen under og vi sender deg alle praktiske detaljer.

60 prosent rabatt på Regnskapstall.no

Regnskapstall.no er eid av 1881.no og er en ledende tilbyder av bedriftslister i Norge.

Du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekk i excel og laste dem opp igjen i ditt eget CRM-system.

Det er også mulighet for å motta e-post varslinger av nyetableringer og 25 kredittsjekk er inkludert i årsabonnementet.

Medlemmer hos Agenturer.no har en rabatt på 60 prosent første år som gir en besparelse på kr. 4 313,-.

Ordinær årspris er kr. 7 188, mens som medlem betaler du kun kr. 2 875,-.

Hotel Express – 50 prosent rabatt

Agenturer.no har en unik avtale med Hotel Express hvor medlemmer av Agentforeningen kan kjøpe Hotel Express kortet til halv pris. Standard pris for Hotel Express kortet er kr. 2 600,- eks. mva. pr. år.

Dette innebærer også at medlemmer av Agentforeningen når som helst kan oppgradere sitt medlemskap til også å gjelde Hotel Express og dermed kun betale kr. 1 300,- eks. mva. ekstra.

Hotel Express gir sine medlemmer gode rabatter på nærmere 200 hoteller i Norge, og omlag 12 000 hoteller i verden ellers. Som Hotel Express-medlem vil du motta ditt eget personlige medlemskort som du kan bruke som identifikasjon på deres medlemshoteller. Hotellene er håndplukket for å sikre best mulig dekning for medlemmene, og går derfor på tvers av de tradisjonelle hotellkjedene. I Norge har de hoteller fra blant annet Thon, First, Best Western, Scandic og Radisson Blu, i tillegg til mange privateide hoteller. Du vil også finne hoteller fra De Historiske i deres sortiment.

Hvis du har 3 eller flere hotellovernattinger årlig er det realistisk å spare inn investeringen du gjør i et Hotel Express kort.

Du kan bruke kortet både privat og i forretningsøyemed.

Tilgang til Leder1.no – 150+ dokumentmaler

Medlemmer av Agenturer.no har kostnadsfri tilgang til dokumentmaler hos Leder1.no. Her finner du 150+ profesjonelle og oppdaterte dokumentmaler for næringsdrivende. Om du har behov for en dokumentmal er det veldig sannsynlig at du vil finne akkurat det du leter etter i arkivet til Leder1.

Proff Forvalt – Kr. 2 300,- i rabatt

Proff Forvalt er et brukervennlig og svært lønnsomt verktøy for de aller fleste selskaper. Her er hva du får:

 • Oversiktlig presentasjon av alle Norske foretak
 • Regnskap- og Konkurrentanalyser
 • Roller og relasjoner i næringslivet
 • Kredittvurdering av foretak
 • Overvåking/e-postvarsling ved endringer og nyhetssaker
 • Eiendomsregisteret
 • Aksjonærregisteret
 • Adresselister uttrekk til eksport
 • E-post varsling nyregistrerte foretak

Avtalen inkluderer også:

 • 50 klipp på betalingsanmerkninger
 • Overvåking 500 bedrifter
 • Selektering
 • Inntil 4 brukere

Veiledede pris 8300,- eks mva. Medlemspris 6 000,- eks mva.

Det er ingen automatisk fornyelse.

Du kan også få en gratis prøveuke for å teste funksjonaliteten. Trykk på knappen under forå komme i gang.

Møtebooking

Kan det være hensiktsmessig å få ferdig bookete salgsmøter? Vi driver også nettsiden Toppselger.no og har samarbeid med flere callsenter som tilbyr møtebooking. Ønsker du tilbud på møtebooking så skal vi sørge for at dere får optimale betingelser hos en seriøs og dyktig leverandør.

Norge Bygges – Det beste verktøyet for prospektering i byggebransjen

Norge Bygges er en database som gir oversikt på alt som blir bygd i Norge og hvem som blir kontrahert på prosjektene. Man kan søke opp kunder, aktører og prosjekter innen bygg og anlegg i hele Norge.

Norge Bygges følger hele byggeprosessen og rapporterer fra start til slutt. Hvem er tiltakshaver, hvem er utbygger, arkitekt, beskrivende ledd, totalentreprenør og underentreprenører på prosjektene?

Dette kan du få servert fra Norge Bygges på daglig basis, og dermed komme i dialog med din målgruppe til rett tid for å ikke gå glipp av viktige prosjekter Det står også oppført prosjektledere og direkte kontaktinfo, Slik vil du spare tid samtidig som du får full oversikt over markedet.

Norge Bygges leverer også analyseverktøy som sier noe om hvordan markedet ser ut akkurat nå og hvordan markedet vil bli til neste år. Dette kan være gunstig i forbindelse med både nysatsing og budsjettering. Ønsker du å abonnere på tjenesten så vil du gjennom fordelsavtalen med Agenturer.no få 15% rabatt. NB: Er du allerede kunde av Norge Bygges gis ikke rabatten. Den gis kun på nye kunder.

Markedets beste betingelser på eksperthjelp innen spedisjon og fortolling

Siden oppstart i 1983 har Speditøren AS vært kjent for kvalitetstjenester, eksepsjonell effektivitet og høyeste nivå av profesjonalitet. Siden da har vi bygget opp en betydelig kompetanse og erfaring innen tollbehandling av varer.

Speditøren AS tilbyr en omfattende portefølje av tjenester relatert til fortolling, dokumenthåndtering, rådgivning, transport og lagertjenester. Deres arbeid bidrar våre kunder til å få økt kontroll på leveransene og reduserte kostnader.

Deres beste betingelsene gis til medlemmer av Agenturer.no.

Norwegian – 6-16 % avslag på flyreiser + gratis fast-track

6 % på Restriktiv/LowFare-billetter og 16 % på Flexbilletter. ​​(Gjelder ikke  kampanjepris/gruppebilletter). ​Du får også Fast Track på en rekke flyplasser.

Thon Hotel – 13-19 % rabatt

Thon Hotels tilbyr mer enn 60 hoteller fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, i tillegg til hoteller i Belgia, Nederland og Sverige. Thon Hotels tilibyr fire konsepter; City, Conference, Budget og Resort. Som medlem får du gode rabatter hos Thon Hotels. Rabatten er høyere jo tidligere du er ute med bestillingen og varierer fra 13 – 19 % avhengig av hotell og bestillingstidspunkt.

First Hotels – 15 % rabatt

Medlemmer av Agenturer.no har også 15 % rabatt hos First Hotels.

Integrera – 60 dagers gratis prøvetid og 10 konsulenttimer

Integrera har som mål å gjøre automatisering superenkelt ved å tilby bedriftene muligheten til å lage egne smarte software roboter gjennom visuelt grensesnitt (drag & drop).

Løsningen deres forenkler hverdagen for småbedrifter – og er kanskje spesielt nyttig for alle med nettbutikk.

De har en rekke moduler som gjør det mulig å lage spennende løsninger. Moduler innen regnskap, betaling, nettbutikk, erp, crm, sms, o.l. Se deres nettside her: integrera.no

Medlemmer av Agenturer.no for 60 dagers gratis prøvetid (normalt 30 dager) og 10 timer konsulenthjelp for oppsett (0 timer normalt).

Smarthotel.no – Fellesavtale for medlemmer

Smarthotel.no er et innovativt og nyskapende hotellkonsept som slår de fleste på pris. Som medlem av Agenturer.no får du glede av vår fellesavtale med dem som sikrer din bedrift ekstra gode betingelser hos dem. Smarthotel.no utvider raskt, men har i dag hoteller i byer som Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Haugesund, og Hammerfest.

NorgesTaxi – Inntil 22 % rabatt

22 % rabatt i Oslo, 20 % rabatt i Bergen, 15 % rabatt i Buskerud og 10% rabatt på  taxi i Stavanger og Trondheim.​​ (Gjelder ikke fastpris til flyplasser).

Hertz – 20 prosent rabatt på leiebil

Som medlem hos oss har du 20 prosent rabatt på leiebil hos Hertz.

Prospecta

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg.

Du kan lese hvorfor vi liker Prospecta her: agenturer.no/prospecta.

På den siden får du også tilbud om rabatt på 10 prosent. Det kan du ignorere og heller bruke knappen under. Da får du en eksklusiv rabattkode som gir 25 prosent rabatt istedenfor.

Kolonihaven Studio – Få et profesjonelt headshot

Bruker du Linkedin eller har du din egen nettside så trenger du et profesjonelt bilde. Kolonihaven Studio er spesialister på å ta profilbilder av forretningsmenn- og kvinner – og har en lang rekke kjente personer på sin kundeliste.

Dette er en svært liten investering som du vil ha glede av i åresvis fremover. Som medlem av Agenturer.no har du 40 % rabatt på deres gjeldende priser. De fakturerer kun for faktisk brukt tid.

Ordinær løpende timepris er kr. 4 600,- eks. mva. Din medlemspris er da kr. 2 800,- eks. mva. Deres minstepris (10 min med «headshots») er kr. 1 536,- eks. mva. Din minstepris som medlem er 40 % avslag – som blir kr. 922,- eks. mva.

Unifon AS – Gode rabatter på allerede markedsledende priser

Unifon tilbyr medlemmer av Agenturer.no, gode betingelser på sine telefoniløsninger.

Unifon har et sterkt fokus på enestående kundeservice, og er det klare førstevalget for kresne bedriftskunder. Telenor dekning, bransjens beste kundeservice, smarte løsninger og forutsigbar økonomi, er grunnpilarene du nyter godt av som Unifon-kunde.

Hvis du ønsker å ha en god og trygg leverandør på telefoni – så er Unifon det riktige valget for din bedrift.

Frogner House Apartments – 15 % rabatt

Frogner House Apartments leier ut leiligheter i hjertet av Oslo og Stavanger for forretningsreisende. Bruk knappen under for praktisk informasjon.

DHL – Avtale på leveransetjenester/forsendelser

DHL Express tilbyr dør-til-dør levering av dokumenter og pakker

 • EXPRESS: Levering innen kl.09/12 neste arbeidsdag
 • EXPRESS WORLDWIDE: Levering innen utgangen av neste arbeidsdag
 • ECONOMY SELECT: Levering innen et bestemt antall dager (i Europa)

Snittbesparelse på denne fordelen er 37 %.

Dekkmann – Gode betingelser på bilpleie, dekk, dekkhotell og felg

Dekkmann gir din bedrift gode tilbud på alle typer dekk til alle typer kjøretøy: personbiler, varebiler, 4X4, lastebiler, busser, MC, anlegg, industri, landbruk, skogbruk. Avtalen inkluderer også lettmetallfelger, stålfelger, kjetting, batterier og bilpleie.

Rabatter og fordeler

 • 20 % rabatt  på dekk fra Continental og General
 • 45 % rabatt på dekk fra Delinte
 • 25 % rabatt på dekkhotell
 • 45 % rabatt på felger fra Rial
 • Alltid fagmessig utføring av dekkmontering og hjulskift
 • Gode betingelser på både dekk, felger, dekkhotell og rekvisita
 • Dyktige fagfolk bistår deg i riktig valg av dekk for god sikkerhet, økonomi og miljø

Husk at fordelsavtalen gjelder for bedrift, ikke privatbiler.

Fordelsavtaler fra andre medlemmer av Agenturer.no

Om dere er medlem og ønsker å tilby en fordelsavtale via Agenturer.no så kontakt oss på post@agenturer.no. Det kan enten være en åpen fordelsavtale som blir publisert her eller en avtale som dere kun gjør tilgjengelig for andre medlemmer.

Om det skal være noe poeng (og dere skal få resultater) må det være en god, relevant og reelll fordel som ikke er lett tilgjengelig andre steder.

Inkassotjenester

Inkassopartner AS tilbyr i utgangspunktet svært gode vilkår for selvstendig næringsdrivende og salgsagenter. Medlemmer i Agentforeningen får derimot de aller beste vilkårene de tilbyr. Ved å bruke InkassoPartner AS beholder du 100 prosent av både hovedstol og rentene. En del inkassoselskaper lar deg beholde 100 prosent av hovedstol, men du skal lete lenge etter et selskap som lar deg beholde 100 prosent av rentene også.

Har du behov for inkassoetjenester så registrer ditt kundeforhold her: www.inkasso-partner.no/agenturer.

Der står det riktignok 50 prosent av renter, men det er fordi dette er en åpen side hvor hvem som helst kan registrere seg. Etter at du har registrert seg der så meld fra om at du er medlem av Agenturer.no og du beholder 100 prosent av rentene på dine inkassokrav.