Fordelsavtaler for medlemmer

Nedenfor finner du eksklusive fordelsavtaler for Agenturer.no. Det er viktig at du kun benytter disse fordelsavtaler for deg selv og ikke deler rabattkoder e.l. med andre parter. Det er ikke tillatt og vil bli oppdaget – og føre til eksklusjon fra Agenturer.no.

Når det er sagt så er det også svært viktig at du faktisk bruker fordelsavtalene. Så vi vil at alle fordelene skal bli brukt, men ikke at rabattkoder fra oss kommer på avveie.

Denne oversikten er delt i to:

Eksklusive medlemsfordeler

Disse avtalene er kun for våre medlemmer. Er du ikke medlem så må du melde deg inn før du får adgang til disse.

Åpne avtaler

Dette er avtaler medlemmer av Agenturer.no gir til andre bedrifter. Disse kan alle benytte seg av.

Eksklusive fordeler for medlemmer

Åpne avtaler

60 prosent rabatt på Regnskapstall.no

Regnskapstall.no er eid av 1881.no og tilbyr de mest oppdaterte og korrekte bedriftslistene på det norske markedet.

Viktige funksjoner du får hos Regnskapstall.no:

Ubegrenset med lister

Ta ubegrenset med listetuttrekk på kriteriene du ønsker (bransje, nøkkeltall, ansatte, etc.)

Ha kontroll på bedrifter i ditt marked

Du kan overvåke ubegrenset med bedrifter og bli varslet på e-post når det foretas endringer i ledelse, eierforhold, eller andre endringer skjer hos bedrifter

Alltid helt ferske og oppdaterte lister

Du har alltid tilgang på oppdaterte og ferske lister.

Kredittsjekk

Mulighet for kredittsjekking (25 kredittsjekker er inkludert i abonnementet).

Medlemmer hos Agenturer.no har en rabatt på 60 prosent første år som gir en besparelse på kr. 4 313,-. 

Ordinær årspris er kr. 7 188, mens som medlem betaler du kun kr. 2 875,-. 

Hotel Express - 50 prosent rabatt

Agenturer.no har en unik avtale med Hotel Express hvor medlemmer av Agentforeningen kan kjøpe Hotel Express kortet til halv pris. Standard pris for Hotel Express kortet er kr. 2 600,- eks. mva. pr. år.

Dette innebærer også at medlemmer av Agentforeningen når som helst kan oppgradere sitt medlemskap til også å gjelde Hotel Express og dermed kun betale kr. 1 300,- eks. mva. ekstra.

Hotel Express gir sine medlemmer gode rabatter på nærmere 200 hoteller i Norge, og omlag 12 000 hoteller i verden ellers. Som Hotel Express-medlem vil du motta ditt eget personlige medlemskort som du kan bruke som identifikasjon på deres medlemshoteller. Hotellene er håndplukket for å sikre best mulig dekning for medlemmene, og går derfor på tvers av de tradisjonelle hotellkjedene. I Norge har de hoteller fra blant annet Thon, First, Best Western, Scandic og Radisson Blu, i tillegg til mange privateide hoteller. Du vil også finne hoteller fra De Historiske i deres sortiment.

Hvis du har 3 eller flere hotellovernattinger årlig er det realistisk å spare inn investeringen du gjør i et Hotel Express kort.

Du kan bruke kortet både privat og i forretningsøyemed.

Møtebooking

Kan det være hensiktsmessig å få ferdig bookete salgsmøter? Vi driver også nettsiden Toppselger.no og har samarbeid med flere callsenter som tilbyr møtebooking. Ønsker du tilbud på møtebooking så skal vi sørge for at dere får optimale betingelser hos en seriøs og dyktig leverandør.

Gratis abonnement på Ledernytt

LederNytt er Norges ledende ledermagasin som har en helt unik posisjon hos ledere i næringslivet.

I hvert nummer av magasinet LederNytt presenteres nyttige, lærerike og inspirerende artikler som omhandler ulike problemstillinger ledere og grünere møter i hverdagen.

Som medlem av Agenturer.no får du et års abonnement som inkluderer 6 printutgaver + digitale utgaver og tilgang til Pluss-artikler på nett gratis. Ordinær pris er kr. 949,-.

Norge Bygges - Det beste verktøyet for prospektering i byggebransjen

Norge Bygges er en database som gir oversikt på alt som blir bygd i Norge og hvem som blir kontrahert på prosjektene. Man kan søke opp kunder, aktører og prosjekter innen bygg og anlegg i hele Norge.

Norge Bygges følger hele byggeprosessen og rapporterer fra start til slutt. Hvem er tiltakshaver, hvem er utbygger, arkitekt, beskrivende ledd, totalentreprenør og underentreprenører på prosjektene?

Dette kan du få servert fra Norge Bygges på daglig basis, og dermed komme i dialog med din målgruppe til rett tid for å ikke gå glipp av viktige prosjekter Det står også oppført prosjektledere og direkte kontaktinfo, Slik vil du spare tid samtidig som du får full oversikt over markedet.

Norge Bygges leverer også analyseverktøy som sier noe om hvordan markedet ser ut akkurat nå og hvordan markedet vil bli til neste år. Dette kan være gunstig i forbindelse med både nysatsing og budsjettering. Ønsker du å abonnere på tjenesten så vil du gjennom fordelsavtalen med Agenturer.no få 15% rabatt. NB: Er du allerede kunde av Norge Bygges gis ikke rabatten. Den gis kun på nye kunder.

Uslåelige betingelser på personforsikringer

Vi kan “dessverre” ikke gjøre noe med prisene på personforsikringen som tilbys via Codan Forsikring og Garde Forsikringsmegling da de allerede er presset maksimalt. Vi er forhandler for forsikringen og setter pris på om bestillinger gjøres via oss. Da vil vi også ta oss av oppfølging og sørge for at bestillingen av forsikringen går knirkefritt og korrekt for seg. Mer informasjon om priser og betingelser finner dere på siden for Nettverksforsikring

Se også videoen under:

Gratis adgang til estudie.no

eStudie.no er en plattform for e-læring for gründere og bedriftsledere og består av mer enn 2.800 fagartikler, 200 artikkelserier og rundt 100 e-bøker. Svært mye interessant innhold for alle som er interessert salg, markedsføring, og bedriftsutvikling. Deres premium-medlemskap koster kr. 298,- pr. år. Som medlem av Agenturer.no får du gratis adgang. Om du er interessert i dette så er det bare å ta kontakt med oss så ordner vi innlogging for deg.

Norwegian - 6-16 % avslag på flyreiser + gratis fast-track

6 % på Restriktiv/LowFare-billetter og 16 % på Flexbilletter. ​​(Gjelder ikke  kampanjepris/gruppebilletter). ​Du får også Fast Track på en rekke flyplasser.

Thon Hotel - 13-19 % rabatt

Thon Hotels tilbyr mer enn 60 hoteller fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, i tillegg til hoteller i Belgia, Nederland og Sverige. Thon Hotels tilibyr fire konsepter; City, Conference, Budget og Resort. Som medlem får du gode rabatter hos Thon Hotels. Rabatten er høyere jo tidligere du er ute med bestillingen og varierer fra 13 – 19 % avhengig av hotell og bestillingstidspunkt.

First Hotels - 15 % rabatt

Medlemmer av Agenturer.no har også 15 % rabatt hos First Hotels. 

Bjørvika Apartments - 15 % rabatt

Bjørvika Apartments har holdt på med kort- og mellomlang utleie av leiligheter i Oslo sentrum i mer enn 10 år og tilbyr i dag mer enn 260 leiligheter til utleie. De siste to årene har selskapet også etablert seg i Bergen og Trondheim og tilbyr samme konsept i alle de tre byene.

Leietakerne er i hovedsak bedrifter som har ansatte, innleide konsulenter e.l. som har behov for å bo i en fullt møblert og utstyrt leilighet i en spesifikk periode. Man kan leie fra en dag og oppover. 

Leilighetene har enten 1, 2 eller 3 soverom og er fullt møblert og utstyrt med alt man trenger. Det er separate soverom, åpen planløsning mellom stue og kjøkken, bad med vaskemaskin, balkong, samt mulighet for å leie parkeringsplass om man ønsker det. Skuffer og skap inneholder alt man trenger for å lage egen mat og det er servise og bestikk nok til å ha gjester på besøk. Det er også heis i alle bygg og oppganger.

Det er private høyhastighets internettlinjer i alle leiligheter og TV med 40-60 kanaler. Ved ankomst følger en startpakke som inneholder de viktigste tingene som toalettpapir, vaskepulver til vaske- og oppvaskmaskin, håndsåpe osv. 

Alle leilighetene ligger i nye bygg som følger dagens standard for brannsikkerhet, lydisolering, vinduer/belysning effektive planløsninger og ventilasjon.

I leieprisen (prisen per døgn) er alt inkludert og det tilkommer ingenting ekstra frem man ikke bestiller ekstratjenester som parkeringsplass e.l. 

Kontoret er åpent alle dager hele året fra 09.00 – 23.00. 

Hvor ligger leilighetene?

 • Oslo: Teaterplassen/Bjørvika, Barcode/Opera-rekken, Sørenga og Majorstuen
 • Bergen: Damsgårdssundet
 • Trondheim: Solsiden
Du kan se bilder av leilighetene her.
 
Medlemmer av Agenturer.no har rabatt på 15 prosent på alle opphold under 30 dager. 

NorgesTaxi - Inntil 22 % rabatt

22 % rabatt i Oslo, 20 % rabatt i Bergen, 15 % rabatt i Buskerud og 10% rabatt på  taxi i Stavanger og Trondheim.​​ (Gjelder ikke fastpris til flyplasser).

Hertz - 20 prosent rabatt på leiebil

Som medlem hos oss har du 20 prosent rabatt på leiebil hos Hertz.

Prospecta

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg.

De har klart å kombinere den beste fra bedriftslisteverktøy med den mest nyttige funksjonaliten i et CRM-system. Medlemmer av Agenturer har 6 måneders gratis periode.

Du kan bestille en demonstrasjon her: agenturer.no/prospecta.

Skriv i kommentarfeltet at du er “medlem av Agenturer.no” for å få 6-måneders gratis prøveperiode. Ikke skriv det hvis du ikke er medlem (det blir oppdaget med en gang). 

Kolonihaven Studio - Få et profesjonelt headshot

Bruker du Linkedin eller har du din egen nettside så trenger du et profesjonelt bilde. Kolonihaven Studio er spesialister på å ta profilbilder av forretningsmenn- og kvinner – og har en lang rekke kjente personer på sin kundeliste.

Dette er en svært liten investering som du vil ha glede av i åresvis fremover. Som medlem av Agenturer.no har du 40 % rabatt på deres gjeldende priser. De fakturerer kun for faktisk brukt tid.

Ordinær løpende timepris er kr. 4 600,- eks. mva. Din medlemspris er da kr. 2 800,- eks. mva. Deres minstepris (10 min med “headshots”) er kr. 1 536,- eks. mva. Din minstepris som medlem er 40 % avslag – som blir kr. 922,- eks. mva.

65 % rabatt på GDPR-gjennomgang

Lovgivningen rundt personvern har blitt mye strengere etter innføringen av GDPR. Dette gjelder alle bedrifter da alle på en eller annen måte behandler personopplysninger. Det er lett å tenke at det er “ikke nøye for en liten bedrift som oss”, men alt du trenger er en klage som fører til en kontroll fra datatilsynet. Da kan du i verste tilfelle risikere betydelige bøter om du ikke kan dokumentere at din bedrift er innen GDPR-lovgivningen.

Det er derfor en god ide å ha gode rutiner på dette først som sist.

Gdprgodkjent.no tilbyr en gjennomgang av GDPR for din bedrift. Du får:

 • Rapport på selskapet. Basert på svar i sjekkliste produseres en rapport med tiltak og anbefalinger. I tillegg til en del annen info.
 • Veiledere. blant annet forpliktelser, henvisning til lovverk mm.
 • Personvernerklæring. Denne produseres for den enkelte kunde for å legge feks på hjemmesiden osv. Dokument.
 • Personvernerklæring for ansatte. Dokument.
 • Egenerklæring på at virksomheten ivaretar GDPR. Dokument.
 • Taushetserklæring og samtykkerklæring. Dokumenter.
 • Avviksskjema. Dette for å registrere avvik (personopplysninger på avveie skal registreres til Datatilsynet i egne formater). Dokument.
 • Internkontroll. Registrere risikovurderinger, målplaner, handlingsplaner, oppfølgingsplaner etc.

Dette er gull-verdt å ha på plass om du skulle bli bedt om å vise frem ditt selskaps rutiner på personvern. 

Ordinær pris for en skreddersydd GDPR-gjennomgang er kr. 1 990,- eks. mva. Som medlem av Agenturer.no betaler du kun kr. 700,- eks. mva.

Phonect - 30 % avslag på deres allerede markedsledende priser

Dette tilbudet gjelder kun for nye kunder til Phonect – ikke eksisterende Phonect-kunder. Medlemmer av Agenturer.no har 30% rabatt på alle Pakke abonnement (fri bruk + datapakke), og du får også det på deres kampanjepriser.

MeetOverCoffe - Gratis for medlemmer

MeetOverCoffee er en nettverksapp som har blitt en suksess i Danmark. De har det siste året også satset i Norge. Det er enkelt å bruke. MeetOverCoffee setter deg opp mot en match.

Når dette er gjort, er det opp til deg og din motpart å finne tid, sted og agenda for møtet.

MeetOverCoffee setter deg opp mot profesjonelle profiler som er skreddersydd for dine behov. En fleksibel modell uten fastsatte grenser. Du kan få inntil 52 møter årlig. Alle medlemmer av Agenturer.no får medlemskapet gratis (ordinær pris kr. 2 600).

Frogner House Apartments - 15 % rabatt

Frogner House Apartments leier ut leiligheter i hjertet av Oslo og Stavanger for forretningsreisende. Bruk knappen under for praktisk informasjon. 

DHL - Avtale på leveransetjenester/forsendelser

DHL Express tilbyr dør-til-dør levering av dokumenter og pakker

 • EXPRESS: Levering innen kl.09/12 neste arbeidsdag
 • EXPRESS WORLDWIDE: Levering innen utgangen av neste arbeidsdag
 • ECONOMY SELECT: Levering innen et bestemt antall dager (i Europa)

Snittbesparelse på denne fordelen er 37 %.

Dekkmann - Gode betingelser på bilpleie, dekk, dekkhotell og felg

Dekkmann gir din bedrift gode tilbud på alle typer dekk til alle typer kjøretøy: personbiler, varebiler, 4X4, lastebiler, busser, MC, anlegg, industri, landbruk, skogbruk. Avtalen inkluderer også lettmetallfelger, stålfelger, kjetting, batterier og bilpleie. 

Rabatter og fordeler

 • 20 % rabatt  på dekk fra Continental og General
 • 45 % rabatt på dekk fra Delinte
 • 25 % rabatt på dekkhotell
 • 45 % rabatt på felger fra Rial
 • Alltid fagmessig utføring av dekkmontering og hjulskift
 • Gode betingelser på både dekk, felger, dekkhotell og rekvisita
 • Dyktige fagfolk bistår deg i riktig valg av dekk for god sikkerhet, økonomi og miljø

Husk at fordelsavtalen gjelder for bedrift, ikke privatbiler.

Fordelsavtaler fra andre medlemmer av Agenturer.no

Om dere er medlem og ønsker å tilby en fordelsavtale via Agenturer.no så kontakt oss på post@agenturer.no. Det kan enten være en åpen fordelsavtale som blir publisert her eller en avtale som dere kun gjør tilgjengelig for andre medlemmer. 

Om det skal være noe poeng (og dere skal få resultater) må det være en god, relevant og reelll fordel som ikke er lett tilgjengelig andre steder.

Inkassotjenester

Inkassopartner AS tilbyr i utgangspunktet svært gode vilkår for selvstendig næringsdrivende og salgsagenter. Medlemmer i Agentforeningen får derimot de aller beste vilkårene de tilbyr. Ved å bruke InkassoPartner AS beholder du 100 prosent av både hovedstol og rentene. En del inkassoselskaper lar deg beholde 100 prosent av hovedstol, men du skal lete lenge etter et selskap som lar deg beholde 100 prosent av rentene også.

Har du behov for inkassoetjenester så registrer ditt kundeforhold her: www.inkasso-partner.no/agenturer.

Der står det riktignok 50 prosent av renter, men det er fordi dette er en åpen side hvor hvem som helst kan registrere seg. Etter at du har registrert seg der så meld fra om at du er medlem av Agenturer.no og du beholder 100 prosent av rentene på dine inkassokrav.

Firmagaven.no - 15 % på alt av firmagaver!

Firmagaven.no kan tilby det meste av firmagaver. Har de ikke det du leter etter så kontakt dem og de vil hjelpe deg å finne det. Som medlem hos Agenturer.no får du også 15 prosent i rabatt på allerede svært konkurransedyktige priser.

Daglig leder i Firmagaven.no Morten Klementsen er også medlem av Agenturer. Kontakt han på 476 69 999 eller send han en e-post på post@firmagaven.no – og fortell at du følger Agenturer.no og ønsker å benytte deg av fordelsavtalen via oss. 

Skreddersydde dresser

Førsteinntrykket du gir ovenfor nye kunder og forretningsforbindelser er ofte helt avgjørende for om møtet resulteterer i salg eller videre samarbeid. En stor del av dette førsteinntrykket er hvordan du går kledd. Hvorfor overlate det tilfeldighetene når du kan utstråle autoritet og ekspertise via antrekket ditt før du har ytret et eneste ord.

Å investere i en skreddersydd dress kan derfor være en lønnsom investering for alle som går i kundebesøk og er mye i forretningsmøter. Sylvia Fridman er en av Norges beste på nettopp skreddersydde dresser og er medlem av Agenturer.no. Se deres nettside her.

Nevn “Agenturer.no” ved bestilling hos dem og du får:

50% på skreddersydde Italienske sko laget av italiensk kuskinn ved kjøp av en skreddersydd/egen-designet dress/smoking pakke. 

Skoenes ordinære pris: 5500,- -50% = 2750,-

Eller 

Gratis skreddersydd skjorte nr.2 (verdi 1600,-) ved kjøp av en skreddersydd/egen-designet dress/smoking pakke.